Valborg

Och så var det Valborg alltså. Dagen har hittills bestått av en mattetenta som jag tror gick bra?
Kändes så iallafall :) Sen kom jag och becca hem och åt paj och kollade på Vampire Diaries.



Så vad ska man hitta på ikväll? Kanske dags att ta reda på det? :)
Jepp. så får det bli!  So long

Årets första picknick

Det otroligt fina vädret gjorde mig sugen på en picknick ute vid sandbankarna ikväll.
Och så blev det! Lyckades få med mig syskonen & svägerskan :) Riktigt mysigt!










2 dagar i Stockholm

Yes! Imorgon åker jag & Stina till Stockholm för Petra Mede Show-inspelning på kvällen :D Blir grymt! Hoppas på bra gäster.. Sen slaggar vi hos allas våran Lina Ekman mitt i centrum, för att sen träffa elin & göra stan på onsdagen innan hemfärd. Fint är vad det blir! :)



Ha de bra tills vi hörs igen! sleepy

Capital Banks Supporters - Smguld, osch devon

Har man inte världens skönaste fd. klasskompisar (iallafall 2 av 4) så säg.. :)


20°


shortsvärme idag ! galet.. hur skönt är inte det liksom? :)

Vi gör det igen

Hej på er! Haft en bra helg? Jag är riktigt nöjd med min :) Det blev ju bland annat 20-årspartaj i lördags & SM-guldfest på natten efter det. Fiiiiiint! Och igår jobbade jag till 21.15 innan jag och stina cruisade runt på jönköpings mörka gator i drygt en timme. Bäst! ♥









några av många bilder från helgen (dyker nog upp fler på fb senare i veckan..)

Idag är det tentaplugg som gäller. Har nämligen mattetenta på fredag men är inte hemma varken imorgon eller på onsdag (berättar varför senare).. Så det är nog bäst att plugga vidare nu ;)

Tack till alla som var med och gjorde helgen så bra! PUSS

Barnkalas

Yeap! Idag är städ & fix inför ikväll som gäller. Jag och Stina har bjudit hem lite vänner till rosegrove på 20årsfest :) Det ska bli riktigt skoj! Hoppas gästerna är lika taggade som vi? Och ett SM-guld på det hade ju inte suttit helt fel! hoppas..

Slutspelsskägg

Igårkväll blev det hockeykväll med massa gott folk hos Hulda! Gött med vinst! Och äntligen har jag hittat favoritskäggen i laget också. Lindström & Beech ;) Kolla in det imån om ni inte redan lagt märke till det. Synd att det inte finns många slutspelsskäggs-bilder på de grabbarna..




Imorse blev det jobb 7-12 och nu ska jag skala potatis och plugga lite innan det blir pulspass vid fyra. Hoppas bara det slutar regna snart så man kan cykla till träningen sen. Tjo & tjimm

Syskon-Photoshoot 100420

Förra Julen, alltså 2008, lovade jag & syskonen att ge mamma och pappa en bild på oss tre i julklapp. Men inte förrens igår lyckas vi ta tag i en photoshoot. haha! Pinsamt. Men bättre sent än aldrig, Right? Så nu vet ni iallafall det föräldrarna, att en tavla är på G :)












Har jag sagt att jag älskar mina syskon otroligt mycket?

Massa tack till Stina som tog alla bilder!

daaaaansband

Vaknade, kollade på Scotts på Nyhetsmorgon och sen hittade jag ett dansbandstest på datorn.



Jag har bara Scotts inte mitt hjärta, inte massa andra dansband..
Och nej. Jag kan inte skilja på bugg & jitterbugg :)

Lyssna in Scotts nya album "vi gör det igen" som släpps idag :D Finns på Spotify.
Dags att cykla till skolan. Puss

Någon som vill gifta sig?

Idag blev jag helt förstörd när jag pratade med min syster om bröllopslåtar! Jag har en låt (tänker inte säga vilken eftersom säkert många fler kommer vilja ha den då) som jag har planerat sen ett tag tillbaka att jag ska ha på mitt bröllop. Om min blivande man godkänner det såklart (men jag ska göra allt i min makt för att han ska göra det). Och så kläckte jag ur mig vilken det var till Becca idag, KLANTIGT! "Nä, den ska jag ha!" säger hon då :O VAAAAAAA? Skämtar hon med mig eller? Det var jag som visade henne låten, det var jag som bestämde först att jag skulle ha den.. "Men det har du aldrig sagt till mig att du ska!" Så, nu har jag ett problem. Eftersom hon har ett stabilt förhållande och förmodligen lär gifta sig innan mig så hinner ju hon sno den! Är det okej att livet ska vara så orättvist bara för att jag är singel?  Jag är upprörd.

O Helga Natt i April

Jag & några vänner gick på "En välsignad Jul" i Allianskyrkan i julas. Har letat efter ett bra klipp från när Jonas Sandwall sjöng "O Helga Natt" där och nu äntligen har jag hittat det! Helt sinnes vad han sjunger! Ni måste bara kolla in detta.. Och orkar ni inte lyssna på hela så lyssna iallafall från 3:32 och framåt. Sickt!



Passande om jag säger att jag ska ut på altanen nu? :)

Skägg

Jag trivs denna stunden på året.. Slutspelsskägg? JA tack!
förslag på snyggaste hockeyskägget?

Efter en gooo vinst har det nu blivit dags att sova, och imorgon är jag ledig. SKÖNT!
Godnatt på er

Eyy

Har ni fått en bra start på den nya veckan?
Jag har ätit glass (får ju inte äta godis) och varit på mattelektion idag :) Det känns faktiskt lite som på gymnasiet. Sitta där och räkna och hoppas läraren har något smart att säga som kan hjälpa en. Jag tror jag gillar det? Nu kom jag precis hem och tänkte dra ett sandbankslöp. Ikväll ska jag träffa stilen för lite planering & hockey. Nice det. Pöss



Halv8-finalen

Kom på att jag har glömt att berätta om finalkvällen i halv åtta hos mig som vi hade i torsdags! Det blev en kväll med väldigt god mat & sjukt trevligt sällskap :D Och vet ni.. Jag vann! :O haha ja, JAG! åh vad glad jag blev :D Och minst sagt chockad..


bilder från de fyra kvällarna ligger uppe på facebook

Jag kommer sakna att inte få 3-rätters varje torsdag nu.. Vi måste se till att fortsätta med det här tjejer! Tack för riktigt goda middagar!

god mat & manlig kärlek


En fin lördag blev det!
Eller vad säger ni andra? Sånt där med manlig kärlek kan ju vara känsligt. hm, haha.. Vi var iallafall ett glatt gäng hos hulda och åt god mat, tjötade och kollade på 1½ film. Sen lyckades Matilda på något mysko vis lura i mig och Jonna godisförbud i en heel vecka :O Jag ska alltså inte äta godis (och helst inte glass) till på nästa lördag. Wish me luck..
Nu ska jag soooova, Godnatt!

Kväll på Wayne's!

Igår drog vi till Wayne's efter ett kvällsmöte i kyrkan. massa folk, musik, fika & häng.. Go kväll!
















Nu väntar kladdkaka & hockey på mig i soffan. Efter det åker jag hem till hulda för myskväll med lite gott folk :) livet är allt bra ibland..

Kibox


yeap, becca & jag är typ ascoola..

Ni får nöja er med dessa träningsbilder från igår så länge. Det är ju så galet fint väder ute idag (också) så jag känner inte riktigt för att sitta här inne och fixa med bilderna från den klockrena halv-åtta-hos-mig-finalen nu ;) Hoppas ni också kan njuta av solen idag!

H8HM FINAAAL :D


morgonens goa frulle

Har haft en galet go dag idag igen! Dock blev pluggpausen lite väl lång.. 3h i solen :O
Nu ska jag dra på mig träningskläder och packa med mig duschgrejer & finklänning! Direkt efter kibox-passet har det nämligen blivit dags för final i våra halv-8 hos-mig-kvällar :D Malin fick äran att ha hand om sista kvällen, ska bli riktigt gott! Vi hörs senare! Puss på er

Sandbankarna

Jag tog fler bilder än jag trott under springturen. Orkade visst inte springa så mycket som jag hoppats, haha.. Sämst! Sen ser jag nu att jag kanske skulle tagit med vanliga mobilkameran istället för Hipstamatic, men det får ni leva med. Promenad och systemen snart istället kanske? Är ju så galet vackert ute på Sandbankarna denna tiden på året.  Stina, du är på va? ;)






Go tur med två av mina favoritkvinnor..

idag: stek med syskonen & doodletävling




Nu ska jag, becca & mamma ut på en springtur längst sandbankarna. Lär vara riktigt vackert
där ute idag så är jag inte allt för trött kanske jag knäpper en bild. Vi hörs senare, Puss

Årets första Bikinistek!

Efter en förmiddagsföreläsning kom jag hem till en så uppvärmd altan att man kunde ligga
där i bikini :D åh! Hjälp vad skönt det var! och imorgon verkar det ju till & med bli ännu
bättre väder + att jag är helt ledig då.. mhm! man får unna sig att njuta ibland..



Annars har dagen bestått av plugg. Hämtade ut mitt nya pass också (behövs nu när jag har några resor inplanerade, åhåå:) dock blev mammas reaktion ett asgarv? ajdå. bilden blev kanske inte jättelyckad. haha.. Och kvällen bestod av OC & mys hos Stil. Hon är fin min vän

Yes

Gud är minsann cool!
och jag har haft en riktigt fin kväll med cell-tjejerna. like like

Nu ska jag kolla senaste VD-avsnittet innan det blir sängen.
Imorgon måste det vara sol för då har jag planerat stek!


vd-folket

sov gott mina vänner!

guldglass i solen

det är tur att man har goa klasskompisar när man går långa dagar i skolan! idag njöt vi i solen mellan föreläsningarna och köpte oss guldglass! jaa, det är sant :D har ni provat magnums nya? riktigt coowl! men tyvärr inte jättegod..


malin och cissi fixar & trixar

Nu ska jag plugga lite innan jag ska fortsätta med mina fotoalbum. De blir ju aldrig klara om jag ska fortsätta i den här takten! Har hållt på med 2009 albumen i flera månader nu och eftersom jag fick hem några 2008 bilder på posten idag, börjar jag känna stressen..

lite sömn i solen vore skönt

solen skiner & jag är trött! det hade varit riktigt gott att lägga sig på altanen och sova en skvätt idag. men icke! nu blir det skola 9-16. jag är inte alls sugen faktiskt. men nu ska ja inte sitta här o klaga! kommer säkert lära mig massa vettigt? hm. aja, dags att bege sig :) So long!

en bra kväll blev det


en cykeltur i kvällssolen & några oc-avsnitt på det.. ;)

Fredagens inköp


1. Jeansklänning, Gina Tricot
2. Vårjacka, Adidas

jag kom inte sist iallafall!

och så var ännu en lördag över. en bra sådan blev det denna helgen också.

halv åtta träffades jag, Stina, Lisa, Jesper & Affe för lite bowling. gick väl inte så bra som det kunde gått men jag lyckades iallafall slå affe! igen.. ;) efter det åt vi shalle-pizza och kollade på el classico. det slutade nog med att jag höll på real trots förlusten, eftersom de hade flest snyggingar i laget ;) jag säger bara Gonzalo Higuain.. mhm!


jeppo


mysgrabbarna

Nu ser jag fram emot imorgon! Förutom massa tråkmatte blir det förmodligen en lunch med Stina, Elin & Samuel och lite OC med stil på kvällen. Blir nog en fin söndag :) godnatt nu!

Vår i Götet!












åh vilken go dag vi fick oss i Göteborg igår :) Går ju iofs inte att få dåliga dagar när man hänger med Stina.. Vi njöt i solen med glass (klarblå himmel i gbg hela dagen!), shoppade härliga grejer, umgåsades med en "riktig" göteborgare och hade det allmänt gött! När vi var hemma i fina jönköping igen träffade vi fanny & matilda som var gråtsugna. Så vi åkte hem till mig och grät till allt för min syster som var en väldigt bra men lipig film. Tack Gud för fina vänner

tar ledigt imorgon..

Och så var man hemkommen från fem timmars kvälljobb på lindis. Nu ska jag skutta in i duschen och sen lägga mig i hyfsad tid för att tagga en heldag i Göteborg imorgon. Jag & Stina drar dit för lite vår-njut & shopping. Det blir fina grejer det. Hoppas vackertvader har rätt när de säger att det ska bli sol hela dagen :) godnatt på er

Halv 8, kväll3 - Hos mig

Igårkväll hade det blivit dags för mig att ha halv 8 hos mig. 19:00 kom tjejerna hit och jag kände mig galet uppe i varv. haha! Det är mer stressigt att bjuda på 3-rätters än vad man tänker sig! Ja käre! Men väldigt roligt också :) Vi åt, tjötade & körde en alias-fight som avslut på kvällen. Ännu en go kväll med tjejerna! Nästa torsdag är det final. Då bjuder Malin på middagen och sen ska vi kora vinnaren. Spännandeeee!









/L

den klockrena (!) påskdagen

Förlåt att jag dragit ut på att visa er bilder från i söndags. Min ursäkt är bra, jag bjöd vänner på 3-rätters ikväll (min tur att ha halv 8 hos mig) så jag har varit minst sagt stressad. Men nu så.. :)

Kvällen började med att jag & Stina åkte med Jesper ut till Gnosjö och hans föräldrars hus. Där mötte vi Affe för kvällsmat och häng innan det blev dags att bege sig till Gislaved och Gisleparken där Scotts skulle spela :D Jag & Stina var i extas! haha.. När vi gick fram och ställde oss vid kanten av scenen för att plåta såg Henrik (sångaren) och Roberto (basisten) oss direkt. De sa hej från scenen, "men hej! er känner vi igen!" ååhååå :D haha.. Sen njöt vi av kvällen. Massa go musik, skrämmande folk (en man hotade mig och stina med att våra liv skulle gå riktigt illa om vi inte lyssnade på vad han hade att säga?! ja käre..) Vi stannade enda tills spelningen var slut, 02:00. haha! (förlåt affe & jesper). Då kom iallafall Scotts-grabbarna fram till mig och Stina (ja, det var mer eller mindre så att de kom till oss och inte tvärtom). Då kramade vi om dom och uppdaterade varandra om livet. Roberto har planerat våran framtid. Vi ska bilda ett tjejband - Ladiez, och ställa upp i dansbandskampen och ett par år efter det är Scotts vårat förband. haha, jag tackar inte nej till den planen. Fast bandnamnet kan ju diskuteras ;)

Mycket text men så såg iallafall kvällen & natten ut.
och några bilder på det kanske?

















Ett speciellt tack till Jesper & Affe. De var verkligen guldkillar i söndags! Inga sura miner, utan de bet ihop och gillade läget! Gentlemän som stannade kvar för vår skull och till & med sjöng med i nån sång. haha aw :) Vi ska gottgöra er för det här nån dag framöver! Vi tyckte iallafall det var riktigt kul att ni hängde på!

Scoooootts

Kvällen igår blev huuur go som helst! :D Men ja orkar tyvärr inte skriva om allt nu, och
lägga upp alla bilder. Så ni som är intresserade får hålla ut tills imorgon.. Sleep tight!


Henkiii

ÄNTLIGEN

Ikväll är det konsert som gäller igen. Men inte med vilka som helst.. Åh som jag har längtat efter detta! Det är nämligen så att S C O T T S kommer till Gislaved!! :D Så jag, Stina, Affe och Jesper drar en förfest i Gnosjö innan vi åker dit och röjer loss, haha! fy vad roligt det ska bli! det var alldeles för längesen nu..


Lycka till att slå våran kväll ;) tss..

en riktig konserthelg

Soulit öste sönder ikväll :) Riktigt gott!
Och nu ska jag sova. Jobbade nämligen innan konserten ikväll och börjar sju imorgon igen. Men imånkväll har det blivit dags för helgens sista konsert :D ååh! Riktigt kul ska det bli! Berättar mer om det imorgon. Godnatt på er! Puss

pics from last night


fanny & stina


Sebbe, Robban & Anton


stina & fanny


bobby hope


her bright skies


her bright skies


stationen by night

APT-Night



Kvällen spenderades på ATP med mina två finaste. På det blev det go musik (bobby hope & her bright skies) och lite häng. Men nu är jag helt slut i huvudet så jag ska krypa till kojs. Resten av bilderna får ni vänta på tills imorgon. Godnatt :)

en riktig mullsjödag

Dagen började med att jag kollade matchen mellan Mais & Linköping på webbtvn. Riktigt synd att de inte lyckades ta hem det idag =/ Men på måndag smäller det! Gaaalet vad spännande det kommer bli! Avgörande matchen om det blir SSL eller inte. Mais-Mora på måndag i Nyhem alltså.

Efter matchen åkte hela familjen + Ellie ut till Rickard i Mullsjö på födelsedagsmiddag.
Vi och hela familjen Larsson. Riktigt gott och trevligt häng! :) Det tackar vi för

Nu är jag lite osäker på hur kvällen kommer se ut? Det lutar åt Bongo och Her Bright Skies
med Bobby Hope som förband, 22.00. Men vem vet, det kanske dyker upp något helt annat?

En god kväll önskar jag er iallafall!

Halv 8, kväll2 - Hos Rebecca

Igårkväll var det dags för halv 8 hos mig igen. Denna veckan fick becca så för menyn.
Riktigt god mat! Och trevligt sällskap och härliga samtal på det tackar man ju inte nej till :)







På tisdag är det min tur. Vågar knappt tänka på hur det kommer gå.. haha

farewell 3

Eftersom jag och Stina sms:ar i genomsnitt 30 ggr/dag (?) så har det blivit väldigt dyrt för mig nu. Hon gick nämligen över från tre till Halebop idag. Så nu har jag också tagit tag i det. Äntligen lämnar man tre! Nästa vecka flyttas numret över till halebop istället. Gott! men dyra dagar fram tills dess.. haha


Lyx

Äntligen har man påsklov :D Iallafall tills på tisdag. Gooott!
Tentan skrevs klart vid två idag, och jag tror jag överlevde med nöd och näppe? hoppas verkligen det. Det känns iallafall hur skönt som helst att ha den gjord!
Nu ska jag njuta resten av torsdagen. Får nog bli en lång dusch, Vampire Diaries, glass och annat mysigt! Ikväll är det dags för halv 8 hos mig igen :) Ikväll bjuder Becca på 3-rätters. Perfekt tentafirande! vi hörs säkert senare, puss

RSS 2.0