Helgen

Dålig uppdatering i helgen, jag vet. Kan nog bero på att den blev så galet bra! :) Kanske framför allt lördagen, när jag & Oscar åkte till Göteborg och kollade på Apor på Universeum! ÅH! (bilder kommer så småningom) Efter det trillade vi in på en Tyskfest, innan vi avslutade kvällen på Max med Elin, Stina och Fanny & Linus som gjorde hembesök från götet. Ni är saknade här hemma ska ni veta.

/L

Fredag.

○ Påbörja ett arbete om Etik
○ En snabb tur på stan
○ Pulsträning, 15:00
○ Familjemiddag
○ Semifinalen i handboll (hrmpff..)
och förmodligen en filmkväll efter det

Bastukväll

Igår åkte jag, Oscar & Lisa hem till David på bastukväll! =) Så sjuukt skönt! Vi bastade kanske i drygt två timmar och varvade det med duschning och snacksstund för att inte dö av svett. haha! En riktigt go kväll blev det! Mer sånt!


David, Lisa & Oscar

jag vill hem.

jag har haft ännu en klockren helg! den har bland annat bjudit på spelkväll i tenhult, bowling, par-svullkväll hemma i soffan, söndagsmiddag med 13 vänner på åtta glas och lite träning på det. sjukt fint! :)

nu sitter jag i skolan. såå segt! är visst inte van vid att vara här heldagar. men om tre timmar får jag åka hem. då ska jag äta middag (fanns visst ingen förberedd matlåda i kylen imorse. mamma? haha) sen ska jag dra en powernap innan kvällens äventyr.

over and out.

Oh my O.


jag trodde inte man kunde sakna någon så galet mycket, som man
"bara" varit ifrån en dag.. oh love.
ikväll ska jag pussa på dig igen

ingen uppenbar pik va?

 

 


Feels Like The End

Har ännu en sån där härlig dag av en längtan efter morgondagen.
Ni som pluggar förstår nog vad jag menar. Tentaveckor är aldrig speciellt roliga..


vem har sagt att reflexskärmar inte ska synas i bild? (:

Nu ska jag in till skolan och hålla en redovisning om ett av mina arbeten som ska in imorgon..

Batavia

Igår hade jag en riktigt go kväll med mina tre favoriter! Oscar & jag hade kokat ihop säkert jordens godaste morotskaka, Jonathan kom över med spelet Batavia, och så var kvällen räddad =) Längesen jag spelade ett så bra spel! Först tänkte vi slita oss vid 23:00, men nejdå. Det slutade med att klockan blev 01:00 innan vi la ner. Ruskigt bra spel!


Oscar, Jompa & Becca

Nu mördarplugg hela dagen. Suck.

Maffia-attack i Jönköping

Jag glömde ju berätta om min dröm som jag hade inatt! Den var helt galen!

En livsfarlig maffia hade anfallit några städer i Sverige, och nu var det Jönköpings tur. De gick in för att döda ALLA. Som tur var var vi var förvarnade, så alla i stan fick var sin pistol för att försvara sig med. När de anföll stan sprang alla och gömde sig, men min bror hann inte undan så de fick tag på honom! :O Jag fick panik och drog fram min pistol och började skjuta mot maffiabossen som höll fast Jonathan. Självklart missade jag varenda skott, så hela maffian började skratta åt mig (ca 20-30 pers?). Då drog maffiabossen fram sin pistol och sköt Jonathan! :O Jag sprang fram och kramade om honom och grät.. Då tittade han upp på mig och sa: "ta hand om dig nu Lisette. Och gå med i kyrkans kör! Den är faktiskt väldigt bra.." Sen dog han :O

vad var det för sista ord att säga då? HAHAH!! jag vaknade upp med gråten i halsen men
började skratta så fort jag tänkte på vad hans sista ord hade varit. En profetia? haha..

Arctic Monkeys

Igår var det favoritmusik från år 2005 som gällde, idag minns jag år 2006. Arctic Monkeys var
nog ett av de band jag lyssnade mest på då, så idag är det de som spelas sönder ;) BRA skit.



Topp 5 favoritlåtar:
● Mardy Bum
● Dancing shoes
● When the sun goes down
● I bet that you look good on the dancefloor
● A certain romance

Mardy Bum

Gomorron! :) Åh vad jag njuter av helgen! Igår hade jag den slappaste lördagen på läänge. Oscar & jag var dödströtta så vi bestämde oss för att ha en soffkväll här hemma. Pizza, Prison Break & A Beautiful Mind blev det. Såå gött! Och en bra film var det minsann!

Nu ska jag in på förmiddagsmötet! Bye

Killing Loneliness

Idag lyssnar jag på HIM och det känns genast som att jag är 15 år igen :D haha!



Sjukt gött!

italienare & pokerkväll!

Det var minsann en konstig feber jag drabbades av igår. Mådde inte alls bra på dagen, men senare på kvällen mådde jag mycket bättre! och imorse vaknade jag helt feberfri :) Så idag ska det minsann bli träning! GOTT!

På kvällen gick jag, Malin, Martina & Becca ut och åt på en italienare och en grek. Det var faktiskt första gången jag var där, och det var riiktigt mysigt! :) Precis i min smak med tegelväggar och rutiga dukar på borden. Väldigt god mat också! Och för att inte tala om sällskapet! Mycket roligt snack ;) haha!


Becca & Martina

Efter det åkte vi hem till grabbgrannarna för pokerkväll. Insatsen för varje person var 50:-, men eftersom jag lyckades, på något otroligt sätt, komma tvåa så fick jag tillbaka mina pengar :) Mattias slog mig rätt så hårt med sin kåk där i slutet. haha galet.. Riktigt go kväll iallafall!


Jocke, Oscar, Mattias, Becca, Alec & Stina

Nu ska jag väcka sis så att vi hinner plugga lite innan jag drar iväg på skivstångspasset 12.00.
Hoppas ni njuter av helgen vänner! Puss

febervärk.

Imorse vaknade jag kl. 7 av frossa och värk i hela kroppen :/ jag lyckades inte somna om så jag gick upp och tog en tablett, värmde på lite te och la mig i soffan. nu först orkade jag ta mig upp därifrån. jag kan inte må dåligt idag! jag måste träna! och ikväll ska jag ut och äta med malin, martina & becca innan det blir en pokerkväll hos grabbgrannarna..  piss! :(


14:56
Hepp. Det fick inte bli någon träning idag :( I och för sig missar jag hellre ett träningspass än att behöva gå runt och dras med en hjärtsäcksinflammation.. ha! Middagen & pokerkvällen tänker jag inte missa iallafall! Hej tablettknapring!

Skivstång / Kondition 70


dags för träning..

There's a place for us

Ikväll gick jag, Elin & Stina och såg den tredje och sista Narnia-filmen. Den var braa! Okej att jag hatade (ja, tyvärr) en av de nya skådespelarna, men om man bortsåg från det så fanns det inte mycket att klaga på. :) En av mina stora drömmar är fortfarande att få krama ett stort lejon nångång, precis som Lucy alltid kramar Aslan ;D Tjena liksom! haha.. Och man blev ju inte direkt opepp på livet efter detta efter att ha sett filmen! Coolt att C.S. Lewis väljer att så tydligt visa vad han tror på genom handlingen..


och hur lyckas våra svenska pojkar?!

Nu ska jag hem till Ossy och spöa honom i NHL ;)
Bye for now

TräningsTävling

Jag, Malin, Martina & Becca började från och med det nya året en träningstävling! Den går ut på att man måste träna minst 3ggr/vecka, annars får man minuspoäng för antal missade träningspass (dock kan man ta igen det genom att träna mer någon annan vecka). I slutet på Maj ska vi summera hur det har gått för alla, och den som har flest minus då ska bjuda de andra på en högklassig 3-rättersmiddag! =) Veckan som var nu gick bra för alla utan mig. Jag ligger redan på -2.. hm. Så nu har jag bokat in veckans träning:


önska mig lycka till.. haha! :O

Skägg.

Jonas snackar bra i sin blogg - Läs här.
:)

streetlightkiss

från att ha haft en hyfsat väluppdaterad blogg har jag nu gått till en mindre väl uppdaterad, vilket ni säkert har märkt.. grejen är det att det händer alldeles för mycket roligt i mitt liv just nu (blandat med tråkiga saker som plugg och jobb) som gör att jag inte riktigt hinner med. men jag är glad :) tror inte att ni lider så mycket av det heller? ha!

IGÅR: 13 timmars jobb och efter det blev det spel- & filmkväll med Stina, Elin, Jocke, Alec, Oscar och Becca :) riktigt gött!
IDAG: söndagsmiddag med familjen + grabbgrannarna, 3,5h jobb och efter det lek med Oscar

livet är bra! jag är nöjd - sjukt nöjd!
och lycklig :)

Nyårsaftonen



jag älskar dig!


RSS 2.0