D-J!

Just nu är jag väldigt glad för att vara ledig fre-sön.. ÄNTLIGEN får jag åka till Dalarna igen! :D Helgen kommer bland annat innehålla spelkväll med Robert & Ellinore, Slaget vid Siljan (Leksand - Mora, utomhusmatch) och bastu & bad i isvak :O Jag kommer frysa ihjäl! Inte nog med det är jag den enda tjejen i gänget. Jag, Oscar, Anders, Nurp och åtta brandmän.. HAHA! ;D (Oscars bror är nämligen brandman och skulle tydligen ha med sitt en gäng jobbarkompisar). En sjukt bra helg lär det bli! Nu måste jag packa klart det sista. Ha en bra helg vänner! Puss.


Oscar, från vårt dalabesök i januari

Årets första cykeltur

Igår bestämde jag mig för att ta cykeln till praktiken i huskvarna. Okej att det fortfarande är svinkallt ute, men det går mycket snabbare än att åka buss och är betydligt billigare. :) Och riktigt vackert var det! På morgonen fick man se soluppgången, och när jag cyklade hem strax efter 17:00 fick jag se solnedgången också. Nice.


Vättersnäs, igår 17:10

Dags att göra sig iordning och ladda för dagens cykeltur. Inte jättepepp måste jag säga, men om drygt åtta timmar får jag helg :D Har nämligen tagit ledigt imorgon eftersom jag & Oscar ska upp till Dala-Järna över helgen! Mer om det senare.. Ha en bra dag! Puss

500 Days of Summer

Första dagen på praktiken i huskvarna idag. Kavlagården är minsann ett mysigt ställe! Jag trivs redan :) De fem kommande veckorna blir nog inte så sega som jag först trodde.
På lunchen gick jag & becca till mackor & makaroner och åt, eftersom vi båda hade glömt matlådorna hemma. Och ja, det var lätt värt! Sinnes vilken god skink- & ädelostsås de hade!



Efter jobbet åkte jag hem till min finaste Stina. Kvällsmat, tjöt, 500 days of summer, smoothie och lite OC som avrundning. Hon är bäst.

Nu tänkte jag lägga mig. Det gäller att sova sina åtta timmar när man helt plötsligt jobbar heltid.
Studentlivet är rätt så lyxigt ändå..

True Grit

Igår var en bra söndag! Jag gjorde biffar för första gången i mitt liv, tränade cirkelfys med Martina, kollade på när Oscy & några andra killar spelade innebandy, åt kvällsmat med 66,66% av bröderna Fehrm & Nurp innan vi gick på True Grit, och efter det avslutades kvällen med NHL hos Oscar :)


Oscar & Anders

Nu ska ska jag bege mig iväg till MediaCenter och lyssna på någon kommunmänniska som ska informera om.. något? Ja, jag har inte så stor koll som ni märker, och det lär inte bli en jättespännande förmiddag, men tre timmar ska jag nog lyckas stå ut.
Over and out.

Skridskor på Vättern

Godmorgon på er! (ja, nu är jag hemma från Trysil igen. Mer om den resan en annan dag) Igår hade jag en otroligt skön lördag, om man bortser från en förmodligen misslyckad tenta ;) Hela feta familjen gav sig ut på vättern för lite skridskor på eftermiddagen. Sen hängde jag & Oscar med Becca & Rickard resten av dagen & kvällen. Lite shopping på A6, sjukt go matlagning, solsidan, melodifestivalen och Anchorman. Blir det bättre? :)









Nu fortsätter den goa helgen med söndagsmiddag, NHL, ett cirkelfyspass och True Grit ikväll.
Hoppas ni mår bra vänner!

Tryssseeee

Jahopp! Då har det visst blivit dags att bege sig. Jag & Oscar hänger på ett härligt mullsjögäng till Trysil i en vecka! Fint blir det :) Men kallt har man hört. Aja, allt för den årliga dosen skidåkning! Mhmmmm :D Ta hand om er här hemma så hörs vi om en vecka igen (alldeles för dyrt att blogga från norge tyvärr)



Farewell!

1 dag kvar.

Idag har jag en galet fullspäckad dag. Nu måste jag sitta och tentaplugga tills jag lyckats sammanfatta alla kapitel i alla våra äckliga böcker. Efter det åker jag till A6 med sis för nödvändiga inköp, sen till maxi för andra nödvändiga inköp, in till stan för att träna med bästaste Elin, hem och påbörja (och avsluta) packningen inför veckan som kommer (imorgon - TRYSIL!), sen kommer brorsan hem hit så att vi kan få fira honom lite.. VÄRLDENS BÄSTA BROR FYLLER 25 IDAG! :D YEAY! Och efter det kommer jag vara totalt död, så en kväll i soffan lär det bli.


Jompa (älskar frillan!), Becca & jag - förra sommaren om jag minns rätt? :)

Något mer.

Igårkväll kom min älskade Borreman hit. Vi åkte först och handlade en sväng, sen satte vi igång med bak! En morotskaka & våfflor blev det :) Men efter att vi tryckt i oss våfflorna var vi alldeles för mätta för morotskaka. haha.. Jaja. Sen avslutade vi kvällen med Prison Break! Så sjuukt bra! (trots att jag redan har sett alla avsnitt, haha)


du gör mig till den lyckligaste.

Eksjö första, Huskvarna andra

Och så var det klart! Jag slapp ta mig ända ut till visingsö och andra far-away-platser under praktiken. Jag ska vara 5 veckor i Huskvarna! :D Gött! Inte nog med det skulle man visst vara två studenter på en sjuksköterska under denna VFU:n.
"Lisette Svensson hamnar med.. Rebecca Svensson!"
haha :O
Hela klassen tyckte det va kul eftersom det blivit sån grej nu, att vi är klassens systrar ;D

Läraren: "oj. Är ni bra kompisar?"
Vi: "Nja, syskon.."
Läraren: "haha jaha, där ser man. men känns det okej ändå..?"
Vi: "jadå. vi ska nog överleva, haha"

Så i fem veckor ska jag dras med min syster och massa pensionärer. haha..
Jag tror det blir sjukt bra!. 10-15 min cykelväg hemifrån liksom! LYX

Slut på rast. Nu redovisning.

Trassel

Igårkväll gick jag, Oscar, Stina & Alec på Trassel! Åh som jag har längtat efter att få se den! Och ååh vad braa den var! :D yeaay! Både skratt & klump i halsen. Precis som det ska vara! Den verkade till & med gå hem hos grabbarna ;) Fint.


See den!

ULLARED!

Igår var det fullt ös hela dagen! Tidigt på morgonen åkte jag, Oscar, Becca, Rickard & Ellie till Ullared! :) Det var första gången för Oscar, så när vi kom dit och han kläckte ur sig: "Vi delar på en vagn eller?" tystnade alla och undrade om han han precis dragit ett roligt skämt? HAHA! Ofta man har EN vagn på FEM pers när man ska shoppa på Gekås :O hahah! Sorry baby. När vi kom in och han såg hur vi satte igång shoppingen förstod han nog ;) Vi fick med oss många vettiga grejer hem! Fint det! Och jag tror faktiskt att Ullared inte var så farligt som Oscar trott? så nån mer gång ska jag nog lyckas lura med honom ;)


Foto: Ellie

När vi kom hem runt sju på kvällen joinade Jonte som varit i skolan hela dagen.
Vi slängde ihop varma mackor och lirade Batavia. Väldigt bra avslut på en klockren dag!

Lunchdejt!

Idag fick jag träffa tre fina flickor som det var alldeles för längesen jag såg! Riiiktigt fint! :)


Elina & Emmie


Jag & Hanna

Nu har jag, Oscar, Ellie och päronen ätit massa morotskaka och njutit framför brasan, och nu ska jag & ossy dra vidare på andra äventyr. Först ska vi hälsa på Elsa och säga grattis, efter det åker vi hem till Elin med ett gäng goa människor :) Fika & melodifestivalen tror jag minsann är vad som står på schemat! :)

Godkväll på er

Song F

Och så var det redan lördag! Har hunnit jobba 7-12 idag och nu funderar jag på om jag ska vara duktig och plugga, vilket jag verkligen borde, eller om jag ska slänga mig i badet en stund innan det blir lunch med tre av sveriges snyggaste kvinnor. Hm. Svårt val.. ;)

För övrigt hade vi en go kväll hos grabbgrannarna igår! Jag, Oscar, Stina, Anders, Nurp, Alec & Jocke lirade en pokeromgång, och hjälp vad jag sög. haha! Grattis till Stina säger vi. Yeayy!

Och så var beslutet taget med hjälp av mitt O. En kombination av plugg & bad får det bli.
Ha en go lördag vänner! Over and out.

where the tall grass grows

ikväll: skivstång/kondition, hem för kvällsmat, på med onepiecen (alldeles för längesen nu), finbesök av min hårt arbetande man, sharkwater & pappas bullar, mys & prat. lyxtorsdag!

Godnatt! :)

9 dagar kvar


Fick hem ett par Dragon DXS på posten idag! Dags att börja tagga Trysil ;)

Universeum, 29/1














Girlsnight!

ÅH vilken bra kväll jag har haft! Minns inte sist jag skrattade så mycket på en och samma kväll.
Ni är bäst tjejer! Det är en sak som är säkeeer! :D


gängbild: lånad av amanda

Nu ska jag sova, för imån blir det plugg hela långa dagen. (smällar man får ta när man
väljer att åka iväg på skidsemester en vecka, och kommer hem dagen innan tentan. ops)
Puss

3 månader,



Baby, anywhere for me will do
Anywhere between here and that far-off moon
as long as I'm always there with you

RSS 2.0