Tackkort

Äntligen har vi skickat ut våra tackkort för bröllopet.  Jag kan fortfarande
knappt fatta hur FANTASTISK vår dag blev! :D Så här blev tackkortet iallafall,
för er som inte var på bröllopet och fick hem ett i brevlådan ;)



Visst har jag lyckats skaffa mig en otroligt stilig man? ;)

Mr Wolfie

Idag vaknade jag vid 15:30 och sen dess har jag & oscar handlat, fikat och sett det senaste avsnittet av Game of Thrones. Skön uppladdning inför min tredje jobbnatt, sen är jag ledig resten av veckan. GÖTT! Då ska jag bara njuta, kanske fortsätta måla våra köksstolar och pyssla lite här hemma. Tvätta och sånt måste också hinnas med tyvärr..
 
Just nu. Lite häng i soffan med Mr Wolfie
 
Godkväll på er!

Det här med att jobba natt..

Sedan mitten på april jobbar jag natt på akutvårdsavdelningen. Jag var först väldigt tveksam till hur det skulle gå men än så länge har jag kunnat sova helt ok på dagarna. Dock tycker jag det är väldigt jobbigt exempelvis kvällar som denna.. Söndagkväll, jag vill vara hemma och mysa med min man, men jag har varit tvungen att vila/sova sedan ca kl 16 för att jag ska jobba 21-07:15 :/ Halva dagen försvinner och känslan av att veta att man inte får sova förrens kl 08 imorgon, det suger. Dessutom blir det då utan Oscar. Men! Det positiva är att när man jobbar natt 80% innebär det i snitt 3 nätter i veckan. Så jag ska nog inte klaga allt för mycket.. :)j

Nejlikor & hallondoft

På vardagsrumsbordet

Eländiga el!

Och så var dagen kommen när vi ÄNTLIGEN tänkte hänga upp en lampa i vardagsrummet, men så händer det som inte får hända.. Lampan tänds inte! Vi har ingen el i taket i vardagsrummet :O FY Sketn. Och det blir inte bättre när vi tänkte att vi kanske borde kolla taket i sovrummet också eftersom vi inte fått upp en lampa där än heller.. Och där var vi också strömlösa. Kul. Askul. (och ja. självklart kontrollerade vi så att det inte var glödlampan det var fel på)

RSS 2.0