Effektivt!

Ojoj vad jag & Oscar har varit effektiva idag! Han hämtade mig strax efter 10 för lite shopping till hans nya lya (yes, han flyttade lite närmre stan för ca en månad sen). Det blev shopping på både IKEA, blomsterlandet & biltema! Sen åkte vi hem till honom och fikade innan vi gav oss på jobbet. Upp med en dörr, rullgardin, lampa och ihopsättning av en byrå! Sjukt duktiga har vi varit! Men nu har han åkt till jobbet och jag ska snart åka hem till Stina med Elin. Det blir fint!


Olivetreee, yeay! :)

Inte illa!




En undersökning som publicerades på dn.se igår visar att det näst
attraktivaste yrket enligt män är sjuksköterskor! Väärt ;) haha

första dagen på sista året

Efter ett riktigt långt men gött sommarlov har det blivit dags för skola igen.
Idag är min första dag på mitt sista år! Helt galet vad fort det går alltså!
Bäst o bege sig. Bye

inte som på estettiden

Okej. Jag insåg härom dagen att jag i stort sett aldrig spelar gitarr längre. Så sjukt tråkigt! Jag vet inte om det har med tid eller brist på intresse att göra? Man kanske spelade sönder sig på gymnasiet? Hm. Men på min farmors begravning som var i maj hade jag iallafall äran att spela tillsammans med min otroligt duktiga kusin Tobbe! Tänkte att jag kunde slänga upp ett kort klipp från det, men eftersom jag inte har något vettigt program att klippa filmfiler i får ni tyvärr ett lite längre..





Annars är det en bra dag idag! Jag har jobbat hela helgen (fredag, lördag, söndag) men nu får jag äntligen helg! :) I eftermiddag kommer Becca & Rickard hit och ska kolla United - Arsenal med mig & Oscar :D Sen blir det nog njutning hela kvällen och imorgon är jag leedig! Yeay! Snart är det dock tisdag, vilket innebär back to schooool! (det har blivit dags för mitt sista år innan jag tar examen!!)

Filmtips!


Tänkte att jag skulle dra till med ett filmtips så här på en onsdag.

För en vecka sen tänkte jag, Oscar, Fanny, Linus, Elin, Andreas & Stina ha filmkväll. Vi hyrde Country Strong utan några större förväntningar. Men ojoj! Här har vi verkligen en riktig höjdarfilm som jag tror många skulle gilla! Riktigt goa skådespelare & väldigt bra musik!

Ett smakprov..


Så hade ni inget speciellt planerat för ikväll, har ni det nu! :)

ITALY!










några få av alla bilder.
fler finns som vanligt på facebook.

Bröllop!



I lördags var vi på bröllop! Ett väldigt fint sådant med! TJOHO
Jonna & Christoffer var det som var de lyckliga!

borta bra men hemma bäst

Nu kom jag & Oscar hem igen. Vi har haft det riktigt gött uppe i Dalarna men det är väldigt skönt att komma hem ändå. Har varit mycket farande & flängande det senaste. Nu tänker jag hålla mig hemma ett tag (ska på bröllop i Örebro om två veckor men bortsett från det).


Nånstans mellan Dalarna & Jönköping

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund innan det blir sömn.
Godnatt på er!

Segelflyg över DJ!


Okej, polkapajen blev en succé!! Receptet hittar ni här.


Idag överraskade Oscar mig med att vi skulle flyga segelflyg :D
ÅH! Är han inte bäst eller?! Så sjukt roligt var det! En riktigt mäktig känsla. Speciellt när man fick styra lite själv också. Yeay!


Sjukt gött!

Nu blir det mat innan vi får se vad kvällen har att erbjuda. Tjimm!

Uppdatering från Dalarna

Vi har det riktigt skönt här i Dalarna. Fikar, löser korsord och umgås med härligt dalafolk :) Nu på sommaren är världens mysigaste café öppet här i DJ! Ett fårhus med café i :D åh! Jag älskar det. Fika samtidigt som man umgås med goa får, kattungar, hundar osv. Så där har vi varit två ggr hittills. Hoppas det blir fler besök innan vi åker hem.

Igår blev jag & Oscar sugna på att baka en polkapaj. Men ah, alla ingredienser fanns tyvärr inte att få tag på här i byn ;) så vi fick åka ända till Borlänge (16 mil sammanlagt) för att få tag på marshmallow fluff. haha! galet men värt. Så nu ska vi snart sätta igång med baket. Blev ingen tid över till det igår.


hoppas den är lika god som den ser ut!

Hoppas ni mår fint där hemma. Vi hörs snart igen! Puss

Italien > Dala-Järna




Veckan i Italien var underbar!
:D Vi har haft det så sjukt bra. Helt klart över förväntan. Kom hem igårkväll och redan imorgon åker vi vidare till Oscars föräldrar i Dala-Järna. Så tyvärr blir det tyst här igen :/ Är borta till på onsdag men sen ska jag försöka ta tag i bildredigering osv. Ta hand om er ytterligare några dagar! Puss

Kalabrieeen

Yeay! Tror inte jag har nämnt detta innan, men inatt åker jag & min favoritkille till Kalabrien (syditalien) :D Det ska bli såå skönt att komma hemifrån och bara njuta av sol, bad, snorkling, förhoppningsvis shopping & massa fantastiskt god italiensk mat & glass! MHM. Vi kommer hem nästa onsdag igen, så om det inte finns tillgång till internet på vårt hotell så kommer det nog vara rätt så tyst här fram tills dess. Men då vet ni iallafall vart jag håller hus och att jag kommer bombadera med bilder och annat kul när jag kommer hem igen :)


stranden där vi nog kommer hänga endel

Ta hand om er här hemma! Vi hörs snart igen. Puss eran Lisen

Njutarkväll

Nu har jag väckt min sovande pöjk för jag vill ha pizza! så nu ska vi iväg och köpa det & glass! mhm :) det blir en njutarkväll ikväll helt enkelt. Ser ni förresten vilken fin fläta Oscar har gjort på mig idag? wow vad han kan.

RSS 2.0