Our Little Babies




Idag har mina & Oscars små egenodlade älsklingar fått nya plåtkrukor!
mycket bättre eftersom deras gamla var täckta av mögel. hm :)

Bröllehelg i Dala-Järna

Och så var man tillbaka i Jönköping igen. Helgen i Dalarna blev riktigt go! :) Som vanligt..
I lördags gifte sig Robert & Elinor! Det blev ett riktigt roligt bröllop (med den bästa livemusiken jag hört på läänge!) Förutom bröllopet så promenerade vi längst dalälven, grillade korv i öppna spisen, spelade spel, brunchade med goa människor, klappade grannhunden Lotus (nångång SKA jag skaffa en grand danois) och annat sånt där trevligt!


Ännu en go helg i D-J,
- Check!


Gleeeee

Hallåå! Ni har la inte missat att första avsnittet av Glee säsong 3 har kommit ut på cucirca? Jag har bara hunnit se halva än så länge. Men ikväll när Oscar har slutat jobbet lär det ses klart. FINT :D

HIDE-A-LITE

Igårkväll var det dags för derbyt mellan Mais och JIK i Nyhemshallen! Så sannslöst spännande! först låg Mais under med 2-5 men lyckades sedan vända allt till 6-5! Tyvärr blev det ändå ingen vinst. JIK hade turen med sig i förlängningen och vann till slut med 7-6. PISS. Men Oscar var ju glad, eftersom han håller på JIK. Vad är det för stil liksom? Aja. Spännande match och en go kväll! :)


Stina, Nurp, Oscar & Jag



Dags för skola. Men vid 16:00 får jag helg! :D
Imorgon blir det en tripp till Dalarna. Bröllop och grejer i helgen!
Over and out

Träningstävling, Omgång II

Ajjemen, nu har jag, Martina & Malin börjat med våran träningstävling igen. Vi körde ju hela våren och tyckte det var en bra peppmetod (träna minst 3ggr/vecka annars straff) så nu blir det hela hösten också :) Sjukt bra måste jag säga. Men tyvärr har jag varit förkyld och dum i ungefär en vecka nu, så jag har fått kämpa på med promenader istället. Idag blev det en 45-minutare i duggregnet. Ensamt, men helt ok.


observera mina okluvna toppar! klipptes för första gången på ett halvår igår ;)

Nu ropar Ellie & Jonathan på mig - Settlersdags! :D
jag gillar att ha spelsugna inneboenden.

Blåsiga Varberg

Igår var både jag & Oscar lediga så vi bestämde oss för att ta bilen till Varberg för att besöka Tillan & Jonas, som även de otroligt nog var lediga :) Det blev en promenad rund i stan. Bland annat till fästningen där det blåste helt sinnessjukt mycket! :O haha! Sen fikade vi ett par gånger, lagade mat och njöt i deras fina lägenhet!







Tack för en riktigt go dag! :)

skulle kunna tänka mig..




Ja, jag skulle kunna tänka mig att glida runt i Maseratis SUV
som kommer ut år 2013! Illa snygg tycker jag!

ACQUA DI GIOA, ARMANI




Min pojkvän gör mig lycklig på många olika sätt..

Tea for two

Det är verkligen så mycket roligare & godare att fika två! Idag har jag varit ensam hemma hela dagen. Det suger. Men jag lyckades iallafall slänga ihop riktigt goda cookies! Lite sega istället för såna där torra och smuliga :D Och istället för vanlig choklad fick det bli med polkasmak. Yammi!


2 äggvitor ~ 2 1/2 dl florsocker ~ 1 dl kakao ~ 1 msk marsansåspulver
100 g hackad (polka) choklad
~ in i ugnen i 175 grader, ca 13 min

Stiligt!




Så här stiliga var Fehrm-männen igår på Örebrobröllopet! :)
Det blev en lyckad dag! Fint bröllop, riktigt god mat och härligt folk!

Men idag är jag tröött.

Och så var det dags för lite bröllop igen..




Idag ska jag & Oscar på bröllop igen!
haha. Vi har hunnit med endel nu, idag blir det vårat 5e (men inte sista) för i år. Denna gången är det Oscars kusin som ska gifta sig, i Örebro :) Har aldrig träffat den delen av hans släkt innan så det ska bli riktigt roligt!

Oscar & jag på Jonna & Christoffers bröllop för 2 veckor sen

Malin ♥ Rickard

I väntan på att Oscar ska sluta jobbet så att jag kan åka hem till honom & Jens på myskväll, tänkte jag bjuda på en bild som jag fick äran att ta på Malin & Rickards bröllopdag! :) Och nej. Jag var inte första fotografen, den fanns en kille som hade betydligt mer koll än mig. Och tur var väl det, haha! Men det var roligt att få leka lite bröllopfotograf iallafall :)


ett riktigt roligt & vackert par att fota!

C-uppsats, here we go!


Och så var första dagen med C-uppsatsplugg avklarad! Hösten kommer bli galen (ska jobba med uppsatsen fram till januari!). Men tack & lov får jag skriva med mina favorit pluggtjejer, Malin & Martina :) Det blir fint det! Så idag har vi fikat & bestämt vad vi ska skriva om - "Patienters upplevelser efter hjärtinfarkt".



jag & mina små pluggtjejer! :)

Nu ska det bakas en vit choklad/citronkaka! Nam.

RSS 2.0