Yesterdayy



Dagens inköp, Indiska 59:-


Kvällskaffe (+ massa gott fika) & gött häng i Alexanders trädgård


min fina Fanny på förlovningsfesten för Hanna & Alex!

Oh sicken bra dag & kväll det blev igår! :D Kan inte klaga alls! Idag däremot ska jag hoppa in extra på jobbet 12-20 :/ Men det ska nog gå bra. Kan iallafall se fram emot en mysig tjejkväll hos Fanny efter det! Nu frukost med mina pärisar. Puss

Altanfrukost & Pepparkakshuset






Jag njuter så mycket av min semester som jag bara kan (förutom två extraturer på jobbet denna veckan). Det fikas, spelas settlers, beachas när vädret tillåter osv. :) Idag började jag morgonen med frukost & läsning ute i solen. Sommaren är verkligen den enda årstiden som jag lyckas ta mig igenom böcker. Om nån timme ska jag & Oscar träffade Fanny & Linus på stan och ikväll är det förlovningsfest för Hanna & Alex :D Kuuul! Så nu har ni koll på min dag.

So long friends

BÖDA11!

Nu har jag varit hemma från Böda ett tag och kände att det var dags att
visa lite bilder från den trippen :) fler bilder finns på facebook.


första natten blev det sömn på parkeringen


frukost!


Beach ~ Johannes


Beach ~ Jonathan & Ellie


Beach ~ Oscar


Beach ~ Gerborn


Beach ~ Brotha


Beach ~ Oscar & Gerborn


Beach ~ Oscar


Beach ~ Stina


Beach


Grillkväll


Grillkväll ~ Bröderna Fehrm


Grillkväll ~ Alec


Grillkväll ~ Kotten


Grillkväll ~ Markus & Marcus


Grillkväll ~ Mathina


Grillkväll ~ Oscar & jag


Beach ~ DavveWe


Beach ~ Lisa


Beach ~ Strandens snyggaste kille

> Jönköping

Hej på er!
Jag & Oscar åkte hem från Böda redan igårnatt pga. att en regnoväder skulle dra in över Öland igår och idag. Så nu är jag hemma igen! Böda var riktigt gött! Vi fick iallafall två heldagar på stranden med massa beachlir, och det kan man ju inte klaga på :)

Igår slappade jag & Oscar hela dagen. Fikade, drack riktigt kaffe, kollade på Glee, löste korsord och på kvällen gick vi på Kronjuvelerna (bara två filmer kvar att se av sommarbio filmerna nu). Filmen var rätt bra faktiskt! Väldigt deppig i vissa lägen bara. Kände mig inte direkt överlycklig när filmen var slut. haha..

Salladsdejt med favoriten innan bion!

Hopp. Det är la lika bra att börja redigera Bödabilder nu då :)
Bye

BÖDA!

Sååå. Nu är allt färdigpackat och de tre grabbarna (oscar, gerborn & anders) är på väg hem till mig. För nu ska vi nämligen ta v70:n mot BÖDA! :D Vädret verkar la inte vara hundra tyvärr, men så länge det inte regnar är jag nöjd. Kommer hem på fredag igen! Ha det bra tills dess kära vänner! Puss

The Deathly Hallows part 2




Den absolut sista Harry Potter filmen ska ses ikväll med Stina, Oscar & Simon.
IIIIH! Jag kan knappt bärga mig!

SEMESTEEEER

Har haft semester sedan 12.45 igår och ooooh så gött det är! Det första som händer denna semestern är den årliga trippen till Böda för sol, bad, beachvolley och häng med goa människor! På söndag åker vi! FIIINT! :D Stannar till på fredag eftersom jag & Oscar ska på en spännande intervju nästa lördag, haha! Shitti. Mer om det lär ni få höra, men tills vi vet mer håller vi det lite hemligt ;)

Ungefär så här gött hade vi det på Böda förra året..









Hoppas bödaveckan blir minst lika go i år :) Det tror vi på!

Gött med sommar!


Sommarlivet är gött! Igår spelades det beach efter jobbet, och sen hade vi parmiddag hemma på altanen (jag & oscar, föräldrarna, oscars föräldrar, syskonen och deras respektive). Och vet ni.. Om bara två (!) dagar får jag sommarlov i SEX galna veckor :D Så sjuukt gött! Life's good.

Snacka om kap!

blåvit randig klänning (Pimkie) 60:-

Rosa mjukisshorts (Hollister) 60:-

Kors & Tvärs

Ojoj vilken bra dag det är idag! När jag kom hem från jobbet hittade jag ett kuvert i brevlådan med 500:- i presentkort på ICA som vinst från en korsordstidning som jag & Oscar skickade in för några veckor sedan :D Hur fint är inte det eller?! Så nu sitter jag här igen. Mer pepp än någonsin, och löser korsord. Tyvärr jobbar Oscar så jag löser bara de tråkiga knep & knåp grejerna nu. Korsorden tar vi tillsammans ;)


se vilken fin älgpenna jag har!

Hoppas att ni också njuter av denna fina sommarkväll.
Finns det inga pusseltävlingar förresten? Jag är sugen på att börja pussla!

En kväll i Betongparken












Dagens häng:



Jag & mina två fina! Vi har shoppat och ätit massa gott på lager. Puss på det!

Heather Morris




Heather (Brittany i Glee) är lätt den roligaste personen i hela Glee! haha. Alltså seriöst. Ni som inte kollar på Glee måste börja göra det. Serien finns att streama på alla möjliga sidor.

GÖR DET!!

Bieber Fever i Glee



Så här slapp är jag idag. Så sjukt gött! Kollar på Glee och äter glass. :) Älskar att det var lite Justin Bieber låtar med i avsnittet jag precis såg. Men nej, nu hinner jag inte blogga mer. Måste kolla vidare! Puss på er

Myskväll i JC's nya lya

Godmorgon på er! Galet vad gott jag sov inatt, gick inte upp förrens halv tolv! :O Man blir visst rätt så trött av att jobba när man inte är van vid det.. Men idag har jag min enda lediga dag denna veckan så nu ska jag njuta för fullt genom att bara vara hemma och slappa med serier & sorbetglass! :) mhm!

Igårkväll var vi ett glatt gäng hemma i Jonna & Christoffers nya lägenhet! Riktigt snygg! Vi åt taco & massa glass och pratade om allt intressant man kan prata om när man ses ett tjejgäng ;D Amanda tog några kort som jag tror att jag kan med o sno? Hoppas det är lugnt. haha


Jonna, den blivande bruden!


Jag, Stina & Eliin :)


Hulda & den nyförlovade Hanna!


Mandy, jag, Elin & Stina

Ni är bäst tjejer!

RSS 2.0