Om det blev en bra kväll?


Coldplay

Verkar som att alla ska dit, och även vi! Det lär bli en riktigt bra kväll! :D Om ett par timmar åker jag, Oscar, Anders & Backlunds upp mot Sthlm för att möta upp Oscars andra bror (ingen heltokig julklapp vi fick av hans bröder i julas!)

Vid senaste mötet såg det ut så här..


Det drar ihop sig!

Tur att jag är ledig mycket i veckan så att jag har tid med bröllefix! Det drar verkligen ihop sig nu! Vad kan det vara, 18 dagar kvar?! Waaaah :D Idag har jag bland annat tvättat fönster och fixat lite med det som de ska vara till för. Ikväll blir det renovering istället för bröllopsplanering. Vi vill ju gärna ha någonstans att bo efter den 15:e! Heja oss. Det är mycket nu..


Fler är lediga..

Vad glad man blir när lediga vardagar kan spenderas med andra som också är lediga! :) Morgonen började med en hotellfrukost med Stina & Elin, därefter begav jag mig ner till stan för fika & tjöt med Malin! Verkligen en helt ok start på dagen. Inte nog med det så välkomnades jag av en fantastisk bukett på trappan när jag kom hem, "lycka till med nya bostaden /svensk fastighetsförmedling". Det tackar vi för!

Hoppas dagen fortsätter i samma lyckliga anda! ;)


the west wind

Igår träffade jag & Oscar en av grabbarna som ska spela & sjunga på vår vigsel. OJ vad det fick mig att längta! :D Vi gick igenom låtarna lite snabbt och han berättade hur de hade tänkt att lägga upp det med vilka instrument på vilka låtar och stämmor osv. Det kommer bli HUR bra som helst och jag kunde absolut inte vara mer nöjd med låtvalen! Nyfikna? ;) 

Annars har vi rätt mycket kvar att fixa inför bröllopet. Nästan så man börjar känna sig stressad? Framför allt har vi inte bestämt hur det ska se ut i festlokalen, så det kan nog börja bli dags för det nu.. haha. Och bordsplaceringen.. Hjälpes. Ni som inte hunnit planera något bröllop än har den fantastiska bordsplaceringen att se fram emot. Vilka kommer ha roligt ihop? Får det gänget plats vid samma bord som de där andra? Men nej, han måste ju sitta nära henne! osvosv.  

Nu har jag ju varit borta ett tag från bloggen som sagt
så jag tänkte passa på att fråga, är det något speciellt ni vill läsa om? 

Sinnes vad tiden går! :D


Tydligen sommaruppehåll

Så kan det gå.. Har tydligen inte skrivit något under hela sommaren. Haha! Men ni har säkert inte saknat mig ändå. Tänkte iallafall berätta att min sommar inte har innehållit mkt mer än jobb (jag har trivts jäättebra!), fika på altanen och lägenhetsrenovering (den 2:a Juli fick vi vår kära tvåa!). Nu är det brölleplanering och fortsatt renovering som gäller. Idag står golvmålning på schemat!


RSS 2.0