bullbak!

efter att ha legat och läst i badet i nästan ett timme nu (har varit som en isbit hela dagen, enda sen den lustiga läraren idag envisades med att ha två fönster öppna i fyra timmar?!) har jag äntligen blivit varm igen :) sjukt skönt! det ska firas med vanilj-sockerbullsbak var tanken.. är det någon som vet om hjorthornssalt har någon extremt viktig funktion i bullbak?

Kommentarer
Postat av: Anna

Har inte det samma funktion som bakpulver typ?!

2010-02-08 @ 17:35:01
Postat av: Rebecka

Hjortonhornsalt e väldigt viktigt vid bullbak om det står att dt ska vara i, eftersom det gör att bullarna häver sig (alltså reser & blir höga & fina) Läser Bageri & Konditori;)

2010-02-08 @ 17:59:45
Postat av: lisette

haha okej, det verkar som du hade rätt då anna.. dock skippade jag det dumma saltet, hoppas de blir hyfasade ändå :)

2010-02-08 @ 19:28:07
URL: http://leset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0