Back to work

Och så var man tillbaka i Eksjö igen efter en riiktigt go helg hemma! Längtar redan tillbaka.. Men jobbet var ändå spännande ikväll måste jag säga. Vi fick in en patient som varken kunde prata eller förstå svenska. Så när jag skulle ta ett blodprov försökte jag visa på mig själv vad jag skulle göra. Haha ;D när han förstod vad som skulle hända verkade han bli rädd och visade att han ville ha vatten. Hm. Men jag stack honom och det gick bra som tur var! Men efter ett par timmar rymde han, och vi kunde inte stoppa honom! Haha. Action vill jag lova. Hoppas inte han kommit tillbaka och är där imorgon när jag ska jobba.. Hepp. Dags att sova. Alarmet ringer ju ändå 5.45 imån :/ godnatt!

Julbak & Övernattning

Igårkväll åkte jag, Axelina & Greta hem till Stina för julbak, Kick Ass och övernattning.
Sjukt go kväll! :) Vi bakade lussekatter, daim, rocky road och nougat-& nutellagodisar. MHM!
Och Kick Ass alltså.. VILKEN FILM! :D Ett måste om ni inte redan sett den.


Greta, Axelina & Stina


Goaste lussekatterna


Världens coolaste tjej

Imorse åkte vi in på adventsmötet i kyrkan. Det är inte ofta kyrkan är fullsatt :O Galet mycket folk. Och ett riktigt bra möte var det! Drum Corps imponerar varje gång! Efte mötet blev det fika och häng i cafét, innan vi tog farväl av Anybybrudarna.

Nu ska jag & becca snart slänga ihop en fläskfilégryta
till föräldrarna och våra män.
Adventslyx! ;)

Salvatore.



Jag passar på att kolla ikapp lite serier nu när jag är hemma i helgen. Idag har det varit Vampire
Diaries som har gällt. Och jag säger det, som så många gånger innan.. Damon Salvatore,
VILKEN MAAN!
det är helt sjukt.

Elena måste skärpa sig alltså.. VÄLJ DEN BÄTTRE BRODERN DÅÅ! aaaaaaaah

HEMMA!

Heej på er! Efter nästan två veckor i Eksjö med massa praktik och sånt, är jag ääntligen hemma i jkpg igen! =) iallafall över helgen. Det känns riktigt gött! Ikväll blev det En Välsignad Jul i allianskyrkan med lite fint efterhäng på det. Imorgon blir det julbak med Stina och våra Anebyfavoriter. Jag är säker på att detta blir en riktigt go helg. Vi hörszzss

Godnatt!



Godnatt säger vi, från Eksjööö

heeeeeeelg!

har jobbat hela helgen plus idag. så nu är jag helt slut! men spännande har det varit. hjärtmedicin kanske är min framtid? :) och lagom tills malin beger sig iväg på sitt nattjobb ikväll kommer oscy på besök! åhå! skönt att man aldrig behöver sitta här själv. :) men på freeedag, då kommer jag hem till jkpg igen! götty! iallafall över helgen.

förresten. det lär bara va Eksjö som har stängt i garnaffärer en måndag va?
det suger rätt så hårt.


vissa dagar känner man sig sådär extra fräsch

Godkväll på er!

Pissi

Jag orkar inte jobba hela helgen. Jag vill hem :/ Men ikväll kommer sis på nattbesök. Det blir nog gött! Dags att bege sig.. Suck

Julstämning i Eksjö

ikväll är det julbak & julmusik som gäller! jag & malin har redan hunnit slänga ihop snickerskakor, och om en stund blir det lussekatter också. FINT! det ska avnjutas till lite julmust senare. Men först blir det en promenad i stan med två andra klasskompisar. Vi tänkte hitta något ställe att äta på. Vi hörsss senare!


Puss


bra slut på hemtrippen

Och så var det dags att säga hejdå till Jönköping igen. Åker tillbaka till Eksjö vid 18.00. hm
Helgen har iallafall varit riktigt bra! Idag tog jag & Stina oss en riktig långpromenad innan hon skulle jobba. Sen kom Oscy hem till mig. Vi lagade lasagne och kollade på The Event. Gött!


världens bästa vän


me and oscy

Nu ska jag packa & handla innan avfärd. Vi hörs senare i veckan!
Over and out.

dungeons and dragons

AH vad fint det är med helg! :)
Idag blev det förmiddagsmöte trots den sannslösa tröttheten. Efter det blev det en kort promenad med Oscar, Anders & Daniel innan vi gick på innebandy i idrottshuset. Nu har jag och pappa hängt i soffan med biltidningar och choklad. Har jag sagt att jag har världens bästa pappa?

Ikväll ska jag och Oscar lyxa till det med glöggkväll (jag har köpt russin som jag tänkte försöka lära honom att tycka om) & Moulin Rouge. Blir nog ett perfekt avslut på helgen! Men först ska det bakas negerbollar inför min & malins helvecka i Eksjö.
Later.

Förloooovning

Världens bästa bror och Ellie har förlovat sig :D ÅH! Sååå gött!
Så igårkväll när jag kom hem från Eksjö ställdes det till med förlovningsfirande här hemma..








Efter firandet åkte vi vidare till Fjällstugan där Jonas Sandwall hade en releasekonsert. Riktigt braa, som vanligt! Sen blev det efterhäng och pingisturnering i pingst och tillslut lite NHL och häng hos Oscy. Bra start på helgen! Frågan är vad man ska göra ikväll? Fjällstugan, Soulit i Kungsporten eller en lugn svull-& filmkväll? hm

hem ljuva hem

Sitter på tåget hem från en riktigt spännande vecka i Eksjö! Trodde aldrig att jag skulle trivas så bra som jag gör :) De fyra veckorna som är kvar på praktiken kommer gå riktigt fort känns det som! Men som sagt.. Är hemma över helgen, så vi hörs mer då :) puss lisen

Update

Hej på er! :D Jag har det faktiskt riiktigt bra här i Eksjö! Tro det eller ej :) jag är såå glad att jag hamnade på hjärtmedicin! Nästan allt som händer där är huur spännande som helst! Vi är även ett gött studentgäng som bor ihop i en korridor här. Fikar & kollar på tv hela kvällarna. Idag blev det även en Chicago-omgång som avslut på kvällen.. Nu måste jag sova så ja orkar med den tidiga uppstigningen imån igen.. Vi hörs snart igen! /Lisette som idag stack sin första patient (om inte Oscar räknas;) 

Oscar Fehrm-Johansson


Okej, nu kan jag inte hålla mig längre..



JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT KÄR!
Åh, allt känns såå bra! Från och med i tisdags är Oscar min pojkvän. MIN pojkvän!
Kommer jag nånsin kunna vänja mig vid denna tanke? Han är fin. Jag är lycklig.



Eksjö nästa!

Galet. Det har redan blivit dags för flytt till Eksjö för mina fem veckors praktik.
Delade känslor, helt klart. Har ju världens bästa roommate, men allt det andra känns mest läskigt. :O Helt plötsligt ska "öva" alla tekniker på riktiga patienter istället för dockor. Känns som det kan sluta hur som helst.. haha. Men jag hoppas att både jag och patienterna överlever. Och jag ska hålla er uppdaterade om mitt Eksjöliv via tråkiga inlägg (svårt med bilder när man bloggar genom iphonen). Vi hörsssss

ett sånt där tråkinlägg

lite för trött för det mesta just nu. plugg suger verkligen musten ur en! ack.
efter imorgon lever jag igen.. men bara tills på söndag. då blir det flytt till eksjö :O
Later.

tonightme


Fläta: hemmagjord
Stickad kofta: Dorothy Perkins (london)


matning på schemat

Igår var jag i skolan hela dagen. Vi matade varandra?! haha.. Ska tydligen vara bra att öva
på, och själv veta hur det känns att bli matad. hm. Gott med lite eftermiddagsfika iallafall ;D


malin med en halvsidig förlamning och martina, som blind.

tyvärr har jag kommit in i en tentaperiod nu igen. på fredag är det dags :/ ni vet hur det funkar
vid detta laget.. inte uppdatering lika ofta, och lite tråkigare inlägg. smällar man får ta. nu ska ja
sätta igång med plugget direkt så jag kan njuta av fint häng ikväll istället :) Puss

RSS 2.0