Jobbar dag & natt..

Det är iallafall så det känns just nu. Igår hade jag min 4:e brevidgång på mitt nya jobb - Akutvårdsavdelningen på Ryhov! Stressigt & många patienter men trevlig personal & ett spännande jobb. :) Dock stressar jag upp mig så att jag även drömmer om jobbet hela tiden = helt slut om dagarna.

Idag är det dock skola istället för jobb! Och i eftermiddag ska jag äntligen bli av med utväxt och slitna toppar som jag har levt med alldeles för länge nu. Ha en bra dag gott folk!


Dala-Järna

Fy vad mycket snö det är här uppe! Och jag som hade hoppats på en vårig helg med
massa fotografering och picknickar. Men vi har det mysigt ändå, fast inomhus. :)

Äntligen helg!

Vilken vecka jag har haft! Har bland annat börjat skolas in på mitt nya jobb (!!) och även fått beskedet om att jag klarade den svåra fortsättningskursen i Farmakologi :D Hoppas jag snart får svar på den andra tentan som skrevs samma vecka. Klarar jag den så har jag bara EN tenta kvar att skriva innan jag tar EXAMEN! Haha. Det är ju bara för sjukt att det är så nära nu.. Närmare bestämt 48 dagar säger min countdown-app.

Idag är jag leeedig! Eftersom jag vaknade med huvudvärk tyckte jag att jag förtjänade att ligga kvar i sängen ett bra tag till ;) Kanske se ännu ett avsnitt av Game of Thrones? Senare måste jag iallafall packa för i eftermiddag åker jag & Oscar upp till Dala-Järna! Det ska bli riktigt skönt med lite ledighet tillsammans.


slö.

att gå från att läsa 150% till 50% gjorde mig slöare än jag trodde. jag har ju fortfarande liite att plugga men nejdå, jag tar helt ledigt istället! ;) idag skulle jag skrivit på min del i ett grupparbete men har istället kollat på film, lagat mat, fikat, spelat rumble och ah.. gjort allt förutom att plugga helt enkelt. så nu har jag bestämt mig för att det får bli en dag i biblo imån. sjukt tråkigt men förhoppningsvis lite mer effektivt än att sitta hemma. hepp, dags att fortsätta njuta då!

matcha matcha!


en miniorkidé

Äntligen har jag fått livet tillbaka! Haha. Hade två tentor, en redovisning och ett seminarie förra veckan så att gå från det till att bara läsa halvfart fram till sommar känns så otroligt bra! Mitt enda problem är att jag minns vad man gjorde när man var ledig?

Förresten så blev jag ägare till min första orkidé i helgen! Så otroligt söt! Hoppas bara inte att jag lyckas ta död på den det första jag gör :o Alla tips om skötsel tas mer än gärna emot!



RSS 2.0