Malin Rebecca & Martina


Åh vad jag tycker om mina tre nurses. Vad vore skolan utan dom?
Idag har vi haft två sugiga föreläsningar så vi unnade oss kaffe & semla på Kaffé Paus
på lunchrasten. Tänk att det bara är drygt 4 månader kvar tills vi tar examen!!
Helt sinnessjukt vad tiden har gått fort om jag får säga det själv. men GÖTT :D

bra start på jobbintervju!

En kvart innan jag skulle vara där..
"Hej! Jag hittar inte bilnyckeln så jag kan tyvärr inte komma!"

Tiden jag skulle vara där..
"Hej! Det är Lisette igen. Jag hittade bilnyckeln så jag kommer bara lite sent!"

Tio minuter senare..
"Lisette här igen.. Jag vet inte var jag är någonstans?"

Behöver jag säga att jag har varit stressad idag? haha! Tur att kvinnan jag skulle träffa var så snäll och mest skrattade. Men typiskt att allt skulle strula till sig idag bara för jag skulle på jobbintervju, jag som aldrig kommer sent och krånglar annars! Aja! :)

emlasemlasemlasemlasemlas

När jag var liten var semlor det äckligaste jag visste, hur kunde jag tycka det?!
nu får jag verkligen kämpa för att inte komma in i ett säsongsberoende! Men eftersom
jag inte åt en igår borde det vara okej idag? Ska se vad Oscar säger om det sen efter
att han och jag varit ute på dagens spännande uppdrag. ;)

Gilberts-semlan från i söndags

Söndagsfika!

Bedårande Elin, Hulda & Amanda

Åh vad härligt det är att bo i Jönköping såna här dagar. Förmiddagsmöte, söndagsfika med goda vänner efteråt, hem för en söndagsmiddag med familjen och snart vidare på NHL & Blur-spelande med Dämp & Nurp innan jag & Oscar ska på Lejonkungen i 3D! :D Är det de rätta svenska rösterna tros? HOPPAS HOPPAS! och hoppas ni är lika lyckliga som jag är idag! :) Puss

En dag på Ambulansen!

Tyvärr var det extra lugnt idag bara för att jag var där. Men vi fick iallafall ett akutlarm som vi fick åka ut på i sjukt hög hastighet och blåljus! :D Sjukt roligt var det! Efter dagen känner jag ändå att det kanske är en framtid för mig.. Men isåfall måste jag ju läsa ett extra år, får se när man orkar med det ;) Det är ju inget minus med sköna kläder heller! Och en otroligt snygg ambulansstation! Jag är helt enkelt nöjd med dagen, men tycker det var lite synd att det inte hände lite mer..


jag som ambulansare (synd att jag inte hade på mig min coola jacka!)


tänk om alla personalrum såg ut så här? haha

Nu ska jag njuta av en lugn och go helg! :) Oj som jag har längtat..
Hej på er

Som jag har saknat det!

Jag trodde att jag inte skulle kunna flytta ut från mitt rum i Eksjö förrens imorgon, men igårkväll lyckades jag fixa så att jag får vara med ambulansarna i Nässjö på fredag, så igår blev det byebye EKSJÖ! :D Idag har jag redovisning i skolan och imorgon pendlar jag till Nässjö här hemifrån istället. VÄRT! Ser fram emot imorgon. Jag tror det kommer bli riktigt spännande!

Det bästa med igår var att få komma hem, äta massa vitlöksbröd & semla med min käraste, kunna packa upp mitt liv ur väskorna (och veta att jag får bo hemma i drygt tre veckor) och sedan njuta av en kväll i soffan. SOM JAG HAR SAKNAT DET!

Akutjobbaren

Hallihallå! Hjälpes vad längesen det var jag skrev :o Men de flesta av er har nog koll på att jag praktiserar i Eksjö för tillfället, på akutmottagningen. Det har varit riktigt hemska veckor men samtidigt väldigt givande. Jag har gråtit ett antal gånger (har insett att jag inte är gjord för att vara ifrån min fästman, familj och min egna säng) men jag har samtidigt lärt mig så otroligt mycket och fått se väldigt spännande saker! Nu har jag bara en vecka kvar.. Om man inte räknar med att jag ska tillbaka till Eksjö i SJU VECKOR till om en månad :( Orättvis praktikfördelning? Ja. Då blir det Kvinnokliniken, hoppas det blir lika spännande som akuten annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det är möjligtvis ingen som har en bil jag kan få hyra under de sju veckorna? Eller en som ni vill bli av med för en billig peng?

Så här såg jag ut inatt, ca 05:00. Lagom sliten & trött ;)

Jag vaknade för drygt en timme sen, så hela dagen blir lite förskjuten. Men om två timmar ska jag & familjen ut till Mullsjö för att fira bigsis som har fyllt år :) Längesen vi alla var samlade så det ska bli gött. Ha en bra kväll hörrni!

My tiny tiny Dala-horse



Se vilken fantastiskt söt Dala-häst jag fick till mitt Thomas Sabo armband av Oscar i julklapp! Det måste ju synas vad man tillhör för slags man ;)

RSS 2.0