STOR DAG!!

Jag har gillat musik i stort sett hela mitt liv, både att lyssna och spela, och just att planera musik till mitt framtida bröllop började jag göra redan i mina väldigt unga år! Därför var det en stor dag igår när jag & Oscar mejlade den färdiga låtlistan till musikerna som ska spela på vår vigsel!! :D Sån obeskrivligt bra känsla. Dock blev det inte alls som jag önskade när jag var liten, haha! Men jag är så otroligt nöjd med alla våra låtval och jag tror det kommer bli hur bra som helst! Behöver jag säga att jag längtar?


Gelato!

Ingen är lyckligare än vi över den Italienska glassbaren som har öppnat i stan! Yay! :D


Lisvett

Det värsta med sommaren är inte insekterna. Det är att man måste sova i en outhärdlig värme! Rummet kokar, eller iallafall jag.. Fy fy! Nu ligger duntäcket nere vid fötterna och jag ska ge sömnen ett nytt försök. Godnatt


Altanhäng

Vaknade för ca 30min sen och kände hur ooootroligt skönt det ska bli med en dag hemma :) Altanen ropar redan på mig men jag säger att han får vänta till 10:30 (solen ska ju ändå lysa 100% över jkpg till 21:00 ikväll enligt väderrapporten). Först lite frukost och tjöt med mamma.


gårdagen bjöd på lite altanhäng den med, fint.

en händig karl

är det inte helt underbart med män i arbetskläder eller? Min klär minsann i det iallafall.. ;)


På riktigt.

Det händer så otroligt mycket roligt nu så jag vet knappt vad jag ska berätta och inte! Kanske kan vara roligt att hålla lite hemligt också. Men något jag kan säga är iallafall att jag & Oscar har gått och blivit lägenhetsägare! :D Så sjukt stört underbart. Slippa leta lägenhet, men framför allt ha vår alldeles egen tvåa! Oj vad fin den kommer bli när vi får tillgång till den 2 juli och efter det kan börja renovera! Tack vare köpet har vi blivit ruskigt kreativa också. Helgen har bestått av pappas farliga sågar, spackel, skruvdragare och målarfärg. Varför köpa inredning när man kan göra egen? Ni ska få se när allt väl är klart och kommit på plats, vilket tyvärr kommer dröja lite ja, ;)

Frispeegolf alltså?

Igår frågade Fjällhages om jag & Oscar var sugna på lite frispeegolf i knektaparken. Hm? Det jag minns från den sporten var när idrottsläraren på mellanstadiet var otroligt entusiastisk och försökte få oss att spela det där men att alla tyckte det var töntigt. Men visst, jag & Oscar var redo att prova igår.. Och självklart var det riktigt roligt bara för det :) Har endel att lära men spelar det gärna igen! Pensionärsvarning?


Bäst

Världens bästa kille är han som väntar på att jag ska komma hem från jobbet, runt 22, bara för att få komma hit och säga godnatt och kramas lite extra. Detta trots att hans sovtimmar blir färre eftersom han ska upp runt halv sex dagen efter. Lyckligt lottad? Japp! Kan tillägga att föräldrarna är bäst som lämnar bilen vid mitt jobb för att jag ska slippa cykla hem i mörkret.. Bäst är vad dom är!


En dag i hagen

Idag åkte jag, Oscar, Becca, Rickard, Martina & Hannes ut till Malin & Rickard på landet i Tidahölm (Malins föräldrars hus) för att kolla på små lamm! :D Åh vad mysigt det vaaaar! Vi fick jaga ihjäl oss men efter lite hjälp av vallhundarna fick vi till slut tag i två stycken! Nästan så man överväger att flytta till landet? Sjukt gött.


Fredrik har bruna ögon..


Bra dag med sis!


Lyckad Valborg!


RSS 2.0