Sweet memories

Jag häver i mig te & kaffe idag. Nästsista dagen på denna mördarveckan för imorgon ska veckans sista tenta skrivas! Det känns rätt dåligt måste jag säga, haha! Huvudet fungerar inte riktigt som det ska, men snart är utbildningen över och någon av alla tentor måste man la ha kuggat..?


Matchning Mat & Plugg


Plugg-lis

I veckan fick jag säga hejdå till Eksjö och ingen är lyckligare än jag över det! :D
Däremot blev det pang på med tentaplugget. Har en äckligt svår tenta på tisdag om läkemedel och en förhoppningsvis lättare på lördag om akutsjukvård och lite sånt. Så nu är det plugg som gäller ända fram tills dess, men sen. Ja då ni ska jag njuta av våren och livet hemma i Jönköping! :D Blir alldeles lycklig bara jag tänker på det


Plugg-lis en lördagkväll

BURTON FEATHER

 


happy lonely birthday

Idag fyllde man år då ja! Känns lite konstigt eftersom jag snart ska åka till Eksjö för kvällsjobb och inte får vara hemma och fira med Oscar & familjen :( Men jag är rätt nöjd ändå eftersom jag fick en väldigt bra dag igår istället! Fick önska mat, så självklart blev det grillat och dessutom fick jag massa fina presenter! Av Oscar fick jag en otroligt snygg Burton-bräda! :D Så nästa år ska vi äga på både skidor och snowboard, haha


Vårig dag på Hälso!


Vill ni se min praktikplats?

Det är alltså här jag praktiserar (ser ju till & med lite flashigt ut på bilden jag knäppte idag!) och här ska hela helgen spenderas. Nu ska jag försöka somna trots att jag är helt ensam i en stor lägenhet i en nästintill främmande stad. Inte alls min grej. Men Godnatt ändå! :)


Sjukt

Igårmorse fick jag ett samtal från ett smslånsföretag om att någon lånat pengar i mina personuppgifter! :O Panik. Så hela morgonen fick jag ringa runt till olika företag och spärra mitt personnr så att personen inte skulle kunna låna på fler ställen. Efter det gjorde jag en polisanmälan och nu är det bara att vänta och hoppas på att de haffar personen. Tydligen var det fler än jag som råkade ut för detta igår så de tror att de har kommit personen på spåren. Det är helt sjukt vilka idioter det finns. Jag blir så arg av sånt här.

Hur ska ni spendera helgen då? Själv ska jag hänga på sjukhuset i Eksjö fredag, lördag & söndag. Som tur är får jag ett break imånkväll så att jag hinner hem till jkpg på myskväll med vänner innan jag ska tillbaka på söndagmorgon. Efter helgen är det "bara" tre veckor kvar..

Njut av livet vänner.

RSS 2.0