Julen i Dalarna

Den 23:e anlände vi till Dala-Järna. Då blev det julvaka med massa kompisar till Oscar uppifrån. En go kväll med massa spel & achtung die kurve, haha. Sen sov man riktigt gott och vaknade upp till strålande sol på julafton. Jag & Oscar började dagen med att gå en promenad i byn. När Anders & Martin vaknat (Oscars bröder) åt vi massa julmat och hade det gött. Sen blev det paketöppning, spel, film & mys resten av kvällen. En riktig njutardag! :) Juldagen däremot var inte lika nådig. Larmet ringde vid 04:45 (!!). Efter många om och men gick jag, Oscar & svärfar ut i blåsten och tände hemmagjorda marschaller (körbuller på Järnamål) för att sedan åka med resten av familjen på julotta. Väldigt mysig grej men jag trodde jag skulle dö av trötthet. haha! Så efter det gick jag & Oscar och la oss igen och sov till 13.00 :) Skönt. Det var väl ungefär så min julhelg såg ut i år!


Julvaka & Bieberfever ;)


Julaftonsmorgon




Snyyygg


Uppe i ottan och tänder körbuller

Efter jul hade jag dock oturen att bli lite sjuk. Igår låg jag hemma i soffan hela dagen men idag tycker jag nog att jag mår lite bättre. Puh! Jag får ju inte missa nyårsfirandet på västkusten i helgen! Nu ska jag ta en dusch och få i mig lite mat. Bye

Jul i Dala-Järna!

Ja ni hörde rätt! I år är första året som jag inte firar med min kära familj. Både sorgligt och spännande! Kommer sakna familjen hur mycket som helst men jag får ju fira jul i Dalarna med min fästman och snö! :D Nu kom vi precis hem från julvaka med ett glatt dalagäng och snart blir det sömn! Måste ju vara pigg så man orkar äta upp sig några kilon imån ;) God Jul på er!! (jag vet att min blogg suger för tillfället, förlåt)

UPPDATERING!

I JÖNKÖPING!

Ja hjälpes. Vart ska jag börja? Akuten, Röntgen, Nyköping.. Det har hänt endel sen sist.

Första veckan på akuten i Eksjö har gått helt okej. Ja, det har varit riktigt jobbigt att bo hemifrån, men om man ser till vfu:n så är personalen riktigt go och att praktiken är spännande! Har redan satt fler venfloner än jag någonsin gjort. Heja mig!

Igår morse följde Oscar med mig till Ryhov. Det hade blivit dags för mig att få en magnetröntgen av hjärnan gjord (för att se så mina huvudproblem inte beror på något speciellt). Bli stucken istället för att sticka, kontrastmedel in i kroppen och sedan in i tunneln för att ligga blixtstilla i 30min. Panik! Svårare än man tror alltså. Vågade knappt andas. Men nu är det gjort och provsvaren kommer om ca 2 veckor.

Efter det åkte vi mot Nyköping för en klockren helg med Oscars familj! :) Vi åt ett riktigt gott julbord på ett slott mitt ute i skogen! Vilda grejer! Jag har smakat björn bland annat :) Sen åkte vi till ett hotell i Nyköping där vi skulle sova över. Relaxade med bad & bastu en stund innan vi skulle sova. Mysigt! Imorse blev det hotellfrukost och sedan bowling innan hemfärd.

Helgen har gått alldeles för fort! Var tvungen att gråta en skvätt när jag sa hejdå till Oscar innan. Först nu förstår jag, som aldrig haft ett distansförhållande, hur otroligt jobbigt det är att vara ifrån varandra. Det suger :( Men snart är det torsdag 23:00 och jag får jullov! Längtar som en tok

:(

Nästan jobbigare än jag tänkte.. ÅH vad jag INTE vill åka till Eksjö ikväll :( Men jag måste. Imorgon har jag min första praktikdag på akuten. Det kommer säkert bli jättespännande men det suger fortfarande att jag måste flytta. Vi får se när vi hörs igen.. Ta hand om er vänner!

Klingande Julkort!

Eftersom jag är med i ett värdlag i kyrkan var det dags att göra en insats igår under Klingande Julkort (församlingens julkonsert). Min uppgift visade sig vara rätt så bekväm.. Skulle sitta på en riktigt bra plats och hålla utkik ifall någon eller något började brinna, och isåfall vara beredd med en hink vatten och en filt, haha ;) Hade jag vetat att jag skulle få sitta och se hela föreställningen från en så bra plats hade jag nog tagit med kameran. Nu får ni istället nöja er med en mobilbild.



Idag blir det julhandel med Oscar! Och Fanny är hemma i helgen, så ikväll blir det häng med henne och några fler. Hoppas ni får en njutbar lördag!

Dumma huvud

Nu har mitt huvud strulat för länge, så lite okej är det att klaga hoppas jag? Yr och huvudvärk om vartannat i flera veckor. Det suger. Och det blir ju inte direkt bättre när man vet att det är dags att flytta till Eksjö för praktik efter helgen.. Ack. Men det är la bara att bita ihop antar jag. Ska träffa farbror doktorn och någon stor maskin nästa lördag för att se så allt står rätt till. Så, färdigklagat :) Nu ska jag kolla på julkalendern! Hej

Suck

Om det är någon gång jag har svårt att sova så är det när det blåser. Idag är jag alltså lite lagom trött.. Äckliga blåst! Inatt var jag till och med så arg att jag lovade mig själv att aldrig flytta till en stad där det blåser mer än vad det gör i Jönköping ;) Jaja. Men nu är det äntligen morgon igen, och jag behöver inte lämna hemmet förrens 13.00. Det är gött. Nu blir det julkalendern!

Lofsdalen -08

Jag har insett att detta kan bli min första vinter på säkert 18 eller 19 år som jag inte åker iväg på någon skidresa :( Men vi får se om man kan trycka in någon weekend eller nått i vår. Det vore ju inte helt fel. Den roligaste skidveckan hittills är förmodligen den som jag, Davve, Jompa, Becca & Alice åkte iväg på uppe i Lofsdalen! Kollade precis igenom några klipp från den resan och satt här och skrattade för mig själv, haha.. Får se om ni tycker det är lika roligt..


Vi smällde smällare och Davve trodde att soffan skulle brinna upp


En sannslöst rolig skoterdag

Jonathan filmar våra tappra försök på det hemmabygda hoppet

Inte långt kvar nu..



Idag har vi fixat med allt finlir till uppsatsen > referenser, matriser, framsida på både svenska & engelska osv. Så om handledarträffen på onsdag går bra är vi HELT KLARA med vår c-uppsats! :D haha! Jag bara skrattar åt tanken. Detta har man väntat på ända sen vi började skriva den efter sommaren, helt sjuuukt! Men jag ska nog inte ta ut något i förskott.. Diskussionen skulle ju kunna sågas totalt, man vet aldrig..

Förlovningsfest med Svensson, Backlund, Fjällhage & Fehrm









Det blev en riktigt go kväll med familjerna! Paketöppning :D, mat, tårta, spel & slapp i soffan.
Sicken lycka alltså!

Förlovningsparteeey



Svärföräldrarna och Oscars Nyköpings-bror är här i helgen! Så idag ska hela familjerna samlas för förlovningsfest! :D Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid tanken att vara Oscars fästmö, men det känns helt sannslöst bra! Så det är klart att det ska firas! Men först ska vi ta oss en sväng på A6 och IKEA. Byee

Julkänslor med Bieber!


Casual Friday

'

Att ha på sig mjukisbyxor trots att man ska plugga i skolans bibliotek hela dagen är det bästa valet man kan göra en fredag. Sköööönt. Och förresten är jag medveten om att jag är sämst på att blogga.. Man kan väl säga att ljuset i slutet av tunneln sakta men säkert börjar synas när vi pratar c-uppsats! :D sicki vad vi har fått stå i men nu börjar det närma sig.. Dags att skynda iväg nu, Glad fredag på er! :)


förresten så gifte jag mig med oscar i min dröm inatt :D precis som i breaking dawn fast ännu bättre. samma klänning, samma frisyr.. ja, jag såg filmen igårkväll. haha

RSS 2.0