Första,

Första advent och jag kunde inte vara mer nöjd med helgen! En riktigt bra lördag igår! Fika med Stina & Fanny, Julmys hos Sanna i Hovslätt och senare på kvällen blev det party hemma hos Frida Kårén med buntband och annat spännande. ;) Riktigt kul! Idag har jag hittills hunnit med att sjunga med kören på Första Advent-mötet i en fullsatt kyrka. Drumcorps var där och spelade också och efter mötet blev det julfika med vänner. :)


Nu sitter jag framför brasan och lyssnar på stormen utanför. Usch :/ Hoppas blåsten och regnet försvinner till kvällen så man kan bli sugen på julmarknaden. Vore så mysigt att gå en sväng iallafall! Men nu ska jag njuta vidare, Hoppas ni har en bra första advent. Puss

kanske lite avis då.

Moa är lätt bäst i hela idol. Och coolast! Jag vill vara som henne. Skejta, sjunga, spela gitarr och se sådär cool ut. Det var väl ungefär vad jag hade att säga för tillfället.. Over and out

Eksjö, mitt andra hem?

Ni som hängt med här ett tag kanske minns att jag hade min praktik i Ekjsö för ett år sen? Det blir så även denna vintern. Dock blev jag först placerad i Huskvarna på en distriktsmottagning = inte drömmen som en nästsista praktik på sin utbildning. Kände att jag inte kommer lära mig alls lika mycket där som alla klasskompisar kommer göra eftersom de flesta har hamnat på något sjukhus. Och eftersom det krävs en specialistutbildning för att bli distrikssjuksköterska är det heller inte möjligt att få sommarjobb.. Så när jag fick reda på att en kille i klassen som fått praktik på Akutmottagningen i Eksjö ville praktisera i Jönköping (även om det skulle bli på en distriksmottagning) nappade jag det bytet, trots avståndet..

Så den 12 december "flyttar" jag till Eksjö med Martina & Malin (tur att de också ska vara där!!) för att sedan ha mitt andra hem där ända fram till den 20 Januari. Det värsta med allt är att jag redan nu har börjat sakna Oscar, trots att jag inte ens flyttat än :( Vet inte riktigt hur jag ska klara mig.. Får bli hemfärd MINST varje helg! Hoppas schemat tillåter det.


(bilder från exakt ett år sedan) Det bästa med Eksjö:

pojkvänsbesöken som alltid innehöll minst en omgång fika på Lennart's


kvällspromenaderna bland de mysiga gamla trähusen

Och såklart alla svullkvällar med duntofflor & täcken i soffan med Malin!
Jag ska bita ihop. Det blir säkert en jättebra praktik även denna gången..

Äntligen lussekatter!



Igår bakade mamma årets skörd av lussekatter!
Gött tycker både jag, Malle & Marty (dagens pluggfika).

Idag fortsätter julbakandet, men nu från min sida. Snickerkakor står i kylen och stelnar (japp, min familj bakar bara snickerskakor till jul). Ruskigt gott, och nu vill jag att fästmannen ska komma hem från jobbet och svulla med mig. Bäst för honom att han är sugen!

Girls Night Out



Igårkväll träffade jag mina tjejer Hanna, Jonna, Elin & Stina på Åtta Glas för middag och tjöt! Mycket förlovning- & bröllopssnack ;) Riktigt mysigt! Att vi ses alldeles för sällan är illa, ändring ändring! Efter den sannslöst goda maten åkte vi hem till Jonna för lite efterhäng med kaffe & Sunes Jul! En helbra kväll helt enkelt

Idag har jag hittills hunnit med förmiddagsmötet i kyrkan och efter det en powerwalk med mamma i 50min! Bra bra. Och nu tänkte jag byta om till mjukisbyxor och ligga i soffan heeela eftermiddagen & kvällen ;)

novemberdimma



Frustrerande att vara fast i en bil när man ser sånt här vackert svischa förbi! Men mest jobbigt är det förmodligen för Oscar som behöver höra mitt tjöt om att vi borde stanna varannan mil..

Kristinekyrkan by night



FÖRLOVNING!!

I fredagsmorse ville Oscar äta frukost uppe vid en jättefin utsikt över Dalaskogarna. Så han packade ihop ved, frukost och filtar och sen begav vi oss iväg! Vi åkte på massa skumpiga grusvägar upp för ett berg, men ju längre vi körde desto mer vilse åkte vi! Jag blev bara hungrigare och hungrigare och tillslut började bensinlampan i bilen tjuta. Så illa nog var vi tvungna att ge upp letandet för att åka och tanka. Sen bestämde vi oss för att sätta oss vid Dalälven istället, jag gillar älven! Så vi promenerade genom en skog och stötte på en gigantisk Collie som jag först trodde var en björn!! (den tajmade in att dyka upp ur snåret precis när Oscar pratade om alla björnar som finns där i skogarna). Sen kom vi fram till Lambörsängen. Där gjorde vi upp en eld och satte oss under en filt och åt vår frukost. Riktigt mysigt!

Efter en stund frågade jag om vi inte skulle lägga oss ner en stund, men då kände jag hur Oscars hjärta började slå jättefort och han svarade.. "Nä.. Ställ dig upp istället!" Jag visste inte om jag skulle våga tro vad jag trodde i den stunden, men jag ställde mig upp iallafall. Och då plötsligt gick han ner på knä framför mig och friade! ÅÅÅÅÅÅÅH!! Min lycka i den stunden går inte att beskriva! :D






Från och med den 11-11-11 är jag förlovad med den bästa killen man kan tänka sig! ♥

Lunchdejt



Efter några timmar av intensivt förmiddagsplugg (eller?) så mötte jag, Malin & Martina upp våra män utanför en italienare & en grek för en lunchdejt! :) Vi hamnade ensamma på "ute-serveringen" och hade det mysigt ;) God mat & gött sällskap kan ju aldrig slå fel. Nu är jag mätt & belåten och hoppas på en powernap under tiden som Oscar spelar ps3. Sen ska vi shoppa på Ikea!

Storhandling



Igår hade jag & Oscar vår första vagn-handling ihop. Jag älskar att handla (på maxi) och han verkar inte heller tycka det är så tråkigt, så det är sjukt gött! :) Första kvällen hemifrån bestod av ensam mamma söker, massa julmust & chips. Jag tror detta kommer bli en bra vecka.. maha! :)

Hepp, dags att fortsätta plugga! Sitter i skolan med Malin & Martina och de kom precis tillbaka med vårt eftermiddagsfika. Nice! Så nu blir det svull, plugg och sen träning innan vi ska kolla på film ett gäng hos Martinas pojkvän ikväll. Over and out

Utflytt.

Inte så extremt som det låter, men imorgon flyttar jag hemifrån en vecka. Några företagare ska hyra huset eftersom de ska på nån Elmiamässa i veckan. Så från imorgon till på torsdag flyttar jag in hos Oscar & Jens och torsdag till söndag kommer jag & Oscar tillbringa uppe i Dalarna. :) Så veckan blir nog rätt go ändå! Mycket packning att hålla reda på nu bara. Både pluggrejer, träningskläder och allt annat som man annars behöver ha med sig. Ska försöka uppdatera nångång här i veckan med, men vi får se hur det går. Ha det bra tills vi hörs! Puss

Bästisfika.



Igårkväll träffade jag Stina för en 3-timmars bästisfika! Så sjukt längesen vi sågs nu! Det blev en riktigt mysig kväll med massa tjöt om allt & inget. Hon är allt för bra den där tjejen.

Innan fikan med Stina hade jag en redovisning av min hjärtuppsats. Så otroligt skönt att äntligen få den ur världen och det gick nog helt ok ändå :) Så nu har jag helg! Så otroligt skönt. En oplanerad sådan dock, men något roligt lär väl dyka upp.

1 år.

Igår firade jag & Oscar ett år ihop! Tiden har gått så otroligt fort samtidigt som det känns som att vi har varit tillsammans mycket längre :) Bästa året i mitt liv. Så igår när Oscar slutade jobbet köpte vi hem wok, julmust och efter det fixade vi en chokladmousse-efterrätt med passionsfrukt. En riktig njutarkväll! :)


efter ett helt år ihop fick jag reda på att Oscar kan jonglera! haha



RSS 2.0