Vuxenfix

 

 

Idag har det varit en stor dag. Är mer och mer på väg in i vuxenlivet! :) Många drömmar och planer framöver som jag ser fram emot och som jag hoppas ska lösa sig. Livet är allt bra spännande ändå..


Inte så pjåkigt ändå

Solen skiner även i Eksjö idag! Men jag & Ida håller oss i lägenheten med vårt plugg. Ikväll ska vi dock fira prinsessan med kladdkaka & tv-kväll! Inte så pjåkigt ändå.. :)


Då sitter man här igen..

..på väg till Eksjö efter en fantastisk långhelg som jag egentligen aldrig önskat skulle ta slut. Oscar skjutsade mig till stationen ikväll så jag fick pussa honom hejdå men saknar honom redan! :/ tur att jag kommer hem till helgen igen, nu är det bara att bita ihop! Missa inte mot alla odds på svt om 20 minuter! Hej på er


Helt ok.

Frukost med fästmannen.
Massage & relax med fästmannen.
Star Wars i 3D med fästmannen.

Är otroligt nöjd och lycklig efter denna söndagen, som ni kanske förstår? :)
Imorgon däremot blir det mer smärtsamt. Plugg hela förmiddagen innan jag ska upp till Ryhov för en massa prover som ska visa om jag får bli blodgivare eller ej. Hoppas! Nu sömn

femtusen

Ikväll umgås jag med dessa tre! Det är pizzabak, mello & femtusen på schemat. Fint det


Mellan Eksjö & Jönköping

Är äntligen på väg hem och nu väntar en ordentlig långhelg! :) Behöver inte vara tillbaka i Eksjö förrens på tisdagskväll, så otroligt gött! Tiden går visst rätt fort ändå..



Oscar är på besök! :D


Packa upp & packa ner..

Oj vilken go helg vi hade i Dalarna! :) Fint bröllop på lördagen och längdskidåkning & massa fika på söndagen. Ett härligt avbrott från vardagen! Men nu är det måndag igen och det har blivit dags att åka tillbaka till ni vet vart. Så väskan är ännu en gång packad och snart går bussen till tåget som ska ta mig till nästa buss.. Hm. Ska försöka uppdatera lite från mitt andra hem så ni får se hur jag har det där borta. Take care!

Mitt livs första åk

Idag hängde jag på Anders, Oscar & svärfar ut i spåret för första gången i mitt liv och självklart träffade vi på Gunde, haha. Gött det! :) Han var go.

 


Solnedgång i Motala


Dala-Bröllop!

Nu fyller vi bilen med folk och festkläder för att åka upp till Dalarna för bröllopsfirande!
:D David & Lina ska gifta sig i Nås/D-J imorgon, det ska bli så sjukt mysigt!! Vi hörs efter helgen

mer kyla




Isig promenad






Akutsjuksköterskaaaaa

Intervjun igår gick hur bra som helst och jag fick jobbet direkt! YEAYYY!! :D Fy vad glad jag blev! Jag ska jobba som sjuksköterska på akutvårdsavdelningen på Ryhov 8 veckor i sommar! Oj vad jag är lättad! Det kommer bli en riktigt bra sommar känner jag på mig!

Viktig dag!

Är fler som jag och kan sitta i säkert en kvart och bara fundera på när jag borde åka för att hinna i tid? Idag är en sån dag när jag ska iväg på en lite extra viktig grej, jobbintervju igen. Jag har sovit hur dåligt som helst och vill ju inte att det ska bli som sist, när jag både blev försenad och gick vilse (trots det blev jag erbjuden jobbet sen ändå!) Men idag är det nästan mitt drömjobb det handlar om så nu måste allt gå bra! HEJA MIG! Nej nu hinner jag inte blogga, måste fundera lite mer på hur lång tid det kan ta att hitta rätt..

RSS 2.0