In absentia



Idag börjar jag dagen i morgonrock med en halvtom Blue Keld, mm.

Vad som står på schemat idag är ett besök på Kavlagården (handledaren var sjuk när vi slutade praktiken så vi hann aldrig riktigt säga hejdå). Efter det åker jag till frisören för att bli lite blondare och om inte det tar för lång tid så kör jag en skivstångspass efter det.

Långhelg är värt!

en väldans bra dag..



En solig lunch med Marty & Malle


Fika & eftermiddagshäng hos Stenaline


"I Am Number Four" med Oscy. Som förövrigt var riktigt bra! Jag som knappt
trodde att den var värd att se.. ACK så fel man kan ha. Ett hett tips alltså ;)

Time for bed.

en rejäl långhelg väntar

En riktig myskväll blev det igår! Skönheten & odjuret var precis så bra som jag minns den ;)

Nu är jag sådär lagom seg. Ska in till skolan om en timme och opponera på en annan klasskompis arbete. Jag har alltid tyckt att sånt är lite jobbigt.. Ja menar. Jag får bättre betyg ju fler "fel" jag upptäcker, så för min del är det ju bäst att hitta mycket att klaga på. :| Fast det handlar väl bara om att säga allt på ett bra sätt. Någon kommer ju grilla mig och mitt arbete också sen.. hm. När opponeringen är slut, runt ca kl. 12, ska jag, Malin och kanske Martina & Becca (?) ut och fira med en middag i solen. Då är ÄNTLIGEN denna kursen över och vi har långhelg fram tills på måndag :D


todayme

Vi hörs säkert senare!
So long

goodie good

Förlåt för att jag har varit sämst på att blogga det senaste.. Jag vill bättra mig och hoppas att jag kommer göra det! Roligt att höra att några saknar mig iallafall. :)

Idag har jag haft en riktigt go dag! Tog mig en riktigt lång sovmorgon innan jag njöt av en god frukost och lite Grey's-tittande. Sen kom Oscar hit och löste korsord med mig innan vi åkte till A6. På A6 träffade vi hemkomna Stefan och Elin som vi tog en fika med :) Riktigt fint!


Stefan & Elin

Nu kom jag & Oscar precis hem med lite goa grejer till kvällen. Det blir tacokväll med chips & guacamole och Skönheten och Odjuret till det. :D Mys! Men nu suckar visst Ozzy över korsordet här brevid mig, så det är nog bäst att jag griper in och hjälper till lite ;) Godkväll på er!

U + Me =



Lyxkväll på Sofiehof

I lördags fyllde jag år och en som inte missade det var Dämp, min klockrena svåger ;)
Han frågade om jag & Oscar var upptagna i måndagskväll, men icke. Så vid 19:00 hade han fixat en reservation åt oss på hans jobb - Sofiehof! :D Han lagade en 3-rätters middag till oss. Apertiser, förrätt & huvudrätt - off the menu! Efterätten var vi TYVÄRR tvugna tacka nej till eftersom vi höll på att spricka efter all go mat :O Sååå gott! Och en sjukt mysig resturang var det! Man kunde tro att han hyrt hela stället för oss två eftersom vi var de enda som var där ;)
En riktigt lyxig och go kväll blev det!



Sofiehof


Förrätt: Hummer och soppa. Goooott!


Mästerkock & svåger! (och Oscar som försökte äta rätt. haha!)


Jag


Min fina pojk och vår sannslöst goda huvudrätt: Lamm med ugnsstekta rotfrukter, potatiskaka, rödvinssås och chevré (?) kokta rödbetor. MHM!

Har man den bästa svågern så har man! och världens bästa pojkvän
som fick sällskapa mig under denna lyxiga födelsedagsmiddag :) Lycka!!

fem.

Imorse snoozade jag nästan ihjäl mig. Har gått från att i stort sett aldrig snooza till att göra det fem gånger. Kroppen bara skrek och protesterade imorse när jag skulle gå upp, så så fick det bli idag. Men se.. Jag hinner ju sitta här och skriva ändå :) Vad som till slut fick mig att orka gå upp var nog tanken på att det bara är fem dagar kvar nu.. På fredag är praktiken öveeeer! Plus att jag vet att jag kommer få en riktigt go kväll ikväll :) Mm. Men nu fick jag visst lite bråttom ändå. Ha en bra dag vänner!

Davos Stelvio

Idag fick jag en fråga av min kära pappa:
"Lisen, vad säger du.. Du och jag tar ett flyg ner till Italien,
köper varsinn pärla och kör via Davos Stelvio på vägen hem?"


öh? JA TACK!

Davos Stelvio är tydligen utsedd till en av världens bästa bilvägar och ruskigt vackert är det med! Top Gear har provat den nångång och det verkade inte helt fel alltså.. Både jag och pappa vet redan vad vi skulle köpa för bil om vi skulle dra ner dit. Han slår till på en Mercedes SL och jag köper självklart en Fiat 500 Abarth. Jag har suttit på italienska blocket hela eftermiddagen och kollat på massa olika. Har nog kommit fram till att det är mest värt med den äldre modellen. Så sjuukt söt! Och betydligt billigare än de nya värstingmodellerna ;) (även om jag är skrämmande sugen på den senaste i mattsvart..)


Davos Stelvio


pappas Mercedes SL


min Fiat 500 (bilder tagna från italienska blocket)

Nördigt inlägg, men ojoj vad roligt detta hade varit!
Om några år kanske? Måste nog jobba ihop lite pengar först ;)

Det funkade år 2008

Jag tycker alltid det är lika roligt att läsa igenom gamla blogginlägg. :D idag hamnade jag två år tillbaka i tiden och hittade massa inlägg om livet på peset och mina pianolektioner. haha! det fick mig att minnas musiken som spelades mest år 2008 > Det Funkar.


SÅ VÄÄRT!

Nu ska jag kila ner till grabbgrannarna för lite blåbärsvåfflor ;)
Puss

Placebo

Äntligen helg! Nu har jag bara en vecka kvar på praktiken och det känns både SJUKT skönt men samtidigt såå tråkigt! Skönt att slippa jobba 100% och ha ett liv igen, men tråkigt att behöva säga hejdå till alla, både jobbarkompisar och patienter :/
Under praktiken har jag bland annat insett att placeboeffekten är något som läkarna kör på rätt så hårt, haha! Alltså, jag har ju förstått att det används, annars skulle det ju inte finnas något som kallades placebo.. Men ändå. Att det är en så vanlig "behandling"? Kul grej tycker jag. Hoppas inte jag kommer behandlas så när jag söker vård bara. :)

TAGGA HEEELG!
förutom att jag imorgon blir gammal som gatan. det suger.

Back at Hulukvarns



foto: Stina

Igårkväll hade det blivit dags att besöka Hulukvarns igen :) Alldeles för länge sen sist! Vi körde en favorit i repris med massa frukter & chokladfondue! MHM! Sen lyssnade vi på Affes & Jespers mörka skämt innan vi drog en Chicagorunda som aldrig fick någon vinnare.. :) Värt.
Tack för en go kväll Alf & Jayhay!

vi.



jag trodde nog aldrig
man kunde hitta så rätt.

Dala-Järna, 25-27/2

Förra helgen i Dalarna blev riktigt go! Klappade små lamm och köpte korv gjord på deras syskon, hade en Svearike-kväll med Robert & Ellinore, gick på Slaget om Siljan (utomhushockey), åt kôlbullar för första gången i mitt liv och badade bastu & isvak :) Sjukt värt!


Åh, här trivdes jag! (trots att vi var där för att köpa korv..)


Utomhusmatch mellan Leksand och Mora. Drygt 17.000 pers i publiken!


Anders


Martin


Den galna klacken!


Efter matchen åkte vi till en jättemysig stuga i skogen för att grilla Kôlbullar


Gotti!


Sen var det dags för bastu och isvak :O


Nybadade


Lite smått förstörda efter andra doppet.. haha (trots att det va rätt gött ändå!)


Isaken. Utan stege (!)

Det blev alltså ännu en riktigt lyckad helg i D-J! Nästan så jag vågar erkänna att jag redan längtar tillbaka.. hm. :) Och att bada isvak var inte alls så farligt som jag trott! (i och för sig hade jag nästan förväntat mig det värsta.. spräckta aneurysm, hjärtinfarkter osv.) Det var till & med lite gött! Jag skulle lätt göra om det om jag fick chansen!
En tripp till Dalarna snart igen hoppas jag på!


mondaymornin'

Hjälp vad den här helgen har gått fort! Har nog inte ens fått gjort hälften av allt jag tänkte göra. Men så kan det väl bli ibland.. Nu är det dags för ännu en praktikvecka :/ Ska försöka ha lite mer liv denna veckan än vad jag haft de andra. Ikväll blir det häng i kyrkan, eftersom jag, Oscar, Jompa & Elli har gått med i ett värdlag. Igår hjälpte vi till under 10-mötet med kollekt, räkning av pengar, välkomnande osv, och ikväll ska vi hänga i infodisken med alla viktiga nycklar som folk kan behöva. :) Men nu måste jag kila. Hoppas ni får en bra start på veckan!

jag hoppas på en blodprovsstart! tyckte jag hörde att några prover
behövde tas idag, innan vi gick hem för helg i torsdags.. ;) Feint!


Tips.



Laddade ner Tiny Wings i iphonen igår och jag är heelt fast! :D Det är väl i och för sig inte
riktigt i klass med Plants vs Zoombies eller Doodle Jump men ändå. Köp på vetja! ;)

Trysil ~ Bättre sent än aldrig

Tänkte att det var dags att lägga upp lite Trysilbilder nu när jag äntligen är ledig idag :)
Vi hade en go vecka där uppe, men galet kallt! Så det blev mycket häng i värmestugorna men många goa åk också ;) Får däremot se när man vill utsätta sig för kyla igen. haha


Rickard & Becca, Jag & Oscar


Oscy, Jakob, Ric & Gardrobert i Högegga


Häng & Chicago i värmestugan


Anna & Jakob ;)


Årets klackfight mot Götene!


de hade korset..


..vi de bengaliska eldarna och Xbox:et!


en snygg kille jag hittade i klacken ;)


29 minus, sickt!


Linda & Robert, Oscar & jag

Årets första Sandbankslöp



100%

Det är inget gott tecken om man längtar tills man få gå
i pension innan man ens har hunnit börja jobba va?


Helgen blev otroligt bra! Och jag överlevde faktiskt isvaken och mer därtill :D Riktigt gött! Jag tror faktiskt att jag redan saknar Dala-Järna.. Bilder och mer om helgen kommer. Men praktiken tar kål på mig. kommer hem runt 17.30 varje dag, då är man för seg för att orka ta tag i bilder & blogg. Då löser jag hellre korsord med mannen min ;) ha. Men på fredag, om inte innan dess, kommer ni få höra ifrån mig igen. Då är jag nämligen leeedig!

Nej nu får det bli en tidig läggning. Sleepy sleepy!

RSS 2.0