Pre-Wedding Photoshoot

I somras anordnades en pre-wedding photoshoot med fantastiska Stina bakom kameran (kika in till henne här för att se fler bilder: http://stinagranfors.se/blogg/). Stina var en av våra fantastiska värdar och några av dessa bilder fick pryda bland annat festhäfte och storbilden i festlokalen. 









Fru Fehrm

I lördags var den hittills bästa dagen i mitt liv! Jag fick föras fram av pappa upp för altargången fram till mannen som jag älskar mest av allt. När jag tittade upp och såg honom stå där och vänta på mig bröt jag ihop av lycka! Och med all fantastisk musik på det, mina vackra tärnor och ett fantastiskt vigseltal så kunde jag inte vara mer lycklig! Och vår bröllopsfest hade jag aldrig kunnat drömma om att den skulle bli så SJUKT BRA! Så många som hade lagt ner massa jobb för att vi skulle få en rolig kväll, och det fick vi verkligen! Ojoj. :) Är så otroligt tacksam och nöjd med vårt bröllop, men nu är det ändå skönt att det är klart och att ringen sitter där den ska sitta ;)


Hårvård & nagelfix

Mitt i all bröllopsstress har man ändå några lyxiga saker att njuta av också. Igår satt jag hos frisören för att bli av med utväxt och idag ska jag få naglarna fixade för första gången, av en kille! Spännande! Sen ska vi ut till festlokalen och fixa hela kvällen lång.. Det börjar dra ihop sig!! :O


#1


Bryggfika

Ibland är jag ändå glad över att inte jobba 100%. Idag har jag hunnit umgås med min syster som också varit ledig. Vi gjorde stan, fyndade ett litet köksbord till mig & Oscar och njöt på bryggan med McDonaldsfika (kaffe, paj & glass för 25kr tackar inte en smålänning nej till!).

Nu ligger jag hemma i soffan och inväntar robinsonfinalen, Heja Anna! Till det blir det kardemummavåfflor med min blivande. Fint dä!


Svar till Linnea:

Vad roligt att du bara har en termin kvar att läsa! Tiden går så otroligt fort det sista så passa på o njut lite av studentlivet också. Tyvärr är det väldigt svårt att få jobb på Ryhov. Jag har fått en timanställning på akutvårdsavdelningen men än så länge har det inte blivit mer än ca 2 dagar i veckan som jag fått jobba (vilket dock har passat mig rätt så bra pga bröllopsplanering & renovering!) Min syster är också timanställd på en medicinavdelning, men hon har lyckats få rätt många tider. Så det varierar nog väldigt mkt beroende på hur många timanställda avdelningen har osv. Fast tjänst är nog bara att glömma men har man tur kanske ett vik kan dyka upp. Folk blir väl titt som tätt gravida eller bestämmer sig för att plugga t.ex. ;) Hoppas det löser sig bra för dig och lycka till!

MÖHIPPA!!

I lördags överraskade tjejerna mig med världens bästa möhippa! En så otroligt rolig dag :D Bland annat... Väckning av fyra halvnakna killar, pannkaksfrukost och omstyling till dirty nurse, tävling i hv:s hinderbana, segwayåkning, hälsokontroller på stan (och plockning av brösthår!), bieberkonsert, lunch i solen, paintball, fika, myskväll, hemsk dumpning som ändå lyckades sluta perfekt - min blivande och jag på en filt vid Vättern med massa gott han köpt! Såå perfekt.

Tjejer. TACK TACK!! För en helt otroligt bra dag! Ni är bäst!


RSS 2.0