Vak

Idag promenerade jag till jobbet, gäller ju att passa på när solen skiner! (eller så gick bussarna bara väldigt dumma tider). Sitter nu vak på jobbet. Tiden går väl inte jättefort direkt men om 1h får jag åka hem! Skönt. Och imorgon är jag ledig! Då ska jag & sis julhandla och på kvällen ska jag träffa några jobbarkompisar :) Blir nog en bra torsdag!



Underbara snö

Jag är nog inte den enda som äälskar att snön verkar vara här för att stanna ett tag. Och perfekt att jag inte jobbar speciellt mycket denna veckan, för då kan jag njuta av det för fullt! Ikväll ska jag & Oscar ut och kolla efter julklappar och i helgen blir det julbord hos svåger Martin i Nyköping, mysigt! :)


1 december!

det kanske börjar bli dags att börja blogga igen? :) Oj vilken bra morgon detta är! Jag älskar första december! Och framför allt känslan av att det även är första advent imorgon!

När vi har njutit klart av chokladkalendrarna i sängen ska vi upp och göra oss iordning för Bröllop! :D Kusin-Sophie ska gifta sig med sin Jonas. Dagen fortsätter alltså även bra! Vi hörs!


RSS 2.0